Trevijano Sopp Risotto - 280 g
Trevijano sopprisotto - 280 g
Denne sopprisottoen fra Trevijano er laget med ris, steinsopp, løk, gulrot og squash. Risottoen er rask og enkel å tilberede, noe som gjør den perfekt i en travel hverdag.
Forberedelse:
- Varm opp 2 ss. olivenolje i en panne og tilsett innholdet i pakken. Rør godt i 1 minutt.
- Tilsett 7 g salt og 50 ml hvitvin (hvis ønskelig) og la det dampe.
- Tilsett ca. 750 ml varmt vann litt etter litt under omrøring til du oppnår en jevn og "al dente" konsistens (dette gjøres på middels varme i ca. 25 minutter).
- Ta pannen av varmen og tilsett parmesanost hvis ønskelig.
- Bare hyggelig!
Merk: For én person er mengdene ca. 95 g risblanding og 300 ml vann.
Innhold: 280 g.
Energi |
1475 kJ / 348 kcal |
Fett |
0,7 g |
- herav mettede fettsyrer |
0,2 g |
Karbohydrater |
74,6 g |
- herav sukkerarter |
6,4 g |
Protein |
7,6 g |
Salt |
0,14 g |
Ris, Svampe (Boletus), Løk, Gulrot, Courgette
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.