Trevijano Mediterranean Risotto - 280 g
Middelhavsrisotto fra Trevijano
Denne middelhavsrisottoen fra Trevijano er laget med ris, tomat, squash, hvitløk, oliven, løk og oregano. Risottoen er rask og enkel å tilberede, noe som gjør den perfekt til travle hverdager.
Forberedelse:
- Varm opp 2 ss. olivenolje i en panne og tilsett innholdet i pakken. Rør godt i 1 minutt.
- Tilsett 7 g salt og 50 ml hvitvin (hvis ønskelig) og la det dampe.
- Tilsett ca. 750 ml varmt vann litt etter litt under omrøring til du oppnår en jevn og "al dente" konsistens (dette gjøres på middels varme i ca. 25 minutter).
- Ta pannen av varmen og tilsett parmesanost hvis ønskelig.
- Bare hyggelig!
Merk: For én person er mengdene ca. 95 g risblanding og 300 ml vann.
Innhold: 280 g.
Energi |
1580 kJ / 373 kcal |
Fett |
1,9 g |
- herav mettede fettsyrer |
1,6 g |
Karbohydrater |
79,7 g |
- herav sukkerarter |
0,8 g |
Protein |
8 g |
Salt |
0,29 g |
Ris, Tomat, Courgette, Oliven, Løk, Hvitløk, Oregano
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.