Clearspring Japansk umani paste med ingefær Ø - 150 g
Fermentert umami paste med ingefær
Umami er et forholdsvis nytt begrep i norsk matkultur.
Umami betyr velsmak på japansk og er sammen med surt, søtt, salt og bittert en av de fem grunnsmakene.
Umamismaken finnes i f.eks. soltørkede tomater, sild, sopp, tang og soyasaus og med Clearspring's umami paste kan du enkelt tilsette den delikate umamismaken til dine retter, og fremheve de øvrige ingrediensenes smak.
Clearspring's økologiske Umami paste med ingefær er laget av fermentert ris tilsatt soyasaus og frisk ingefær, og kan brukes i alle retter når du vil skape en større smaksopplevelse.
Bruksanvisning:
Kan brukes i sauser og wokretter, som dip og marinade eller blandet med olivenolje og sitronsaft som en umami-rik salatdressing.
Oppbevaring:
Kjølig og mørkt. Etter åpning oppbevares den på kjøl og brukes innenfor 8 måneder.
Innhold: 150g
Energi |
445 kJ / 105 kcal |
Fett |
0,4 g |
- herav mettede fettsyrer |
< 0,1 g |
Karbohydrater |
20 g |
- herav sukkerarter |
3,0 g |
Fiber |
0,7 g |
Protein |
5,4 g |
Salt |
6,3 g |
Soya saus* 47 % (vann, soyabønner*, hvete*, havsalt), Riskultur* 27 % (ris*, koji 0,001 %), Vann, Ingefær* 3 %
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Soya, Hvete
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.