Terrasana Mugi Miso Ø - 350 g.



Terrasana Mugi Miso er en økologisk byggmiso med rik smak og naturlig umami
Terrasana Mugi Miso er en tradisjonell, økologisk miso laget av soyabønner og bygg. Den fermenteres i opptil 12 måneder på trefat, noe som gir den en rik og litt søtlig smak med naturlig umami. Miso har en myk konsistens og brukes som smaksgiver i supper, marinader, dressinger og gryteretter. Den egner seg spesielt godt til japanskinspirerte retter.
Terrasana Mugi Miso er uten tilsetningsstoffer og er både økologisk og vegansk. Den er naturlig fermentert og glutenholdig på grunn av bygg. For å bevare de aktive kulturene anbefales det å tilsette misoen på slutten av tilberedningen. Oppbevares i kjøleskapet etter åpning.
Funksjoner:
- Økologisk miso med bygg og soyabønner
- Lett søtlig og fyldig smak
- Gjæret på trefat i 12 måneder
- Egnet for supper og sauser
Bruk:
Tilsett mugi miso i varme retter som supper eller marinader - unngå koking for å bevare smaken.
Bruk 1 spiseskje som erstatning for en buljongterning eller til 200 ml misosuppe. Bruk som base for saus, marinade eller dressing.
Innhold: 350 g.
Energi |
606 KJ / 145 Kcal |
Fett |
5,5 g |
- herav mettede fettsyrer |
0,7 g |
Karbohydrater |
9,5 g |
- herav sukkerarter |
5,6 g |
Kostfibre |
5,1 g |
Protein |
12 g |
Salt |
11 g |
Soyabønner*, Bygg*, Havsalt, Vann, kojiferment
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.