Clearspring Miso Kikerter upasteurisert Ø - 150 g
Økologisk kikertmiso.
Økologisk og upasteurisert japansk kikertmiso.
Kremet, rik på smak og en fin balanse mellom den nøtteaktige nyansen fra kikerterne og umamien fra misoen, med mange bruksmuligheter.
Perfekt som smakstilsetning i misosuppen, gryteretten eller i dressing og dip.
Et nyskapende alternativ til Clearsprings tradisjonelle økologiske misoer, produsert av 3. generasjonsfamilie fra Nagano i Japan, som også står bak Clearsprings klassiske Brown Rice miso.
Bruksanvisning:
Upasteurisert miso er et “levende” produkt, og uskadelige hvite gjærbelegninger på toppen kan utvikle seg ved utsettelse for luft. Dette kan skrapes av, da det er en helt naturlig prosess.
Fermenteringen kan også få glassets lokk til å bule opp. Det har ingen betydning for produktets kvalitet.
Løs opp misoen i litt vann og tilsett i retten kort tid før den er ferdig.
Oppbevaring:
Oppbevares mørkt og kjølig. Etter åpning oppbevares den i kjøleskap og nytes innen 3 måneder.
Innhold:150 g
Energi |
686 Kj / 163 Kcal |
Fett |
2,1 g |
- herav mettede fettsyrer |
0,3 g |
Karbohydrater |
26 g |
- herav sukkerarter |
19 g |
Kostfibre |
0 g |
Protein |
6,8 g |
Salt |
11,8 g |
Kikerter* 47 %, Riskultur* 34 %, Havsalt, Vann
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.