Maria Nila


Maria Nila er luksuriøse og styrkende hårprodukter som med rene og bærekraftige produkter av høyeste kvalitet er det perfekte valg, når du skal ta deg godt av ditt hår. Les mer om Maria Nila her!

1 Produkt(er)

Maria Nila – din luksuriøse hårpleie

Maria Nila er et svenskprodusert hårpleiemerke for deg som ikke ønsker å gå på kompromiss med kvaliteten av hårpleieproduktene dine. Maria Nila er opptatt av bærekraftighet og renhet, så du er sikret at produktene inneholder kun er de aller mest nødvendige ingrediensene.

Historien bak Maria Nila

Familieforetaket Maria Nila ble grunnlagt av Ann og Ulf Wikstrøm i 1999 i Helsingborg. Navnet Maria Nila stammer fra Anns oldemor; en samisk kvinne som bodde i den nordlige delen av Sverige for omkring hundre år siden. Den "originale" Maria Nila var en meget naturlig kvinne som levde i harmoni med miljøet og hadde stor respekt for omgivelsene. En måte hun viste dette på, var at hun lagde sine egne skjønnhetsprodukter av hva naturen hadde å tilby. Fra dette begynner også firmaet Maria Nilas historie. Med stor respekt for hennes arv, så er den samiske kvinnen Maria's miljø- og naturfilosofi stadig en viktig kjerneverdi i alle deler av virksomheten.

Med produksjon i Sverige, klimakompensert emballasje, mange sertifiseringer av dyre- og naturvennlige organisasjoner, planting av trær i Sør-Amerika og samtidig høy kvalitet på produktene: Hvor mye dyrere blir Maria Nila's produkter for kunden, med all den miljømessige tankegangen bak?

"For kunden vil produktene ikke bli dyrere på grunn av den miljømessige tenkningen bak. Produktene har en anbefalt pris som skal avspeile kvaliteten og funksjonen. Vi vil alltid produsere produkter best mulig fra et miljømessig aspekt uten å avvike fra den forventede kvaliteten av et professjonelt hårpleiemerke", sier skaperne bak Maria Nila.

Maria Nila's visjon

Maria Nilas filosofi handler om å gi verden vegansk og miljøvennlig skjønnhet, og mener at dyr ikke bør være en del av menneskelig forfengelighet. Med deres visjon om å lede innenfor bærekraftig skjønnhet ønsker de å gi verden profesjonell skjønnhet på en vennlig, nysgjerrig og ærlig måte.

Dette betyr blant annet at Maria Nila utvikler produkter som har et klart formål og nøye utvalgte aktive ingredienser, fargebeskyttende formler og er uten sulfater eller parabener. Hårpleien er alltid 100 % vegansk og bruker CO₂-kompensert emballasje. Dette gjør det enkelt for deg som forbruker å velge miljøvennlig og med hensyn til dyreliv.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.