Manuka Health

10 Produkt(er)

Om Manuka Health

Med kunnskap om at New Zealands produkter fra bier hadde spesielle og unike helseegenskaper, ble Manuka Health grunnlagt i 2006. De har vært drevet av å benytte deres kunnskap til å forstå og utnytte de naturlige produktene, for at resten av verden skulle kunne nyte bienes goder.

I dag består merket av et team av dedikerte spesialister som grundig håndterer og pleier alt fra bier, honning, tannkrem og produksjonen av andre Manuka Health produkter. Hvert eneste trinn fra bikube til det ferdige produktet er testet og sikret autentisk, rent og av beste kvalitet. 

Eksperter i Manuka honning

Manuka Health er intet mindre enn pionerer i Manuka honning og propolis-vitenskap. Gjennom årene har de beskyttet og optimert den renheten og de ekstraordinære, naturlige egenskapene som er å finne i deres komplekse bie-produkter, som Manuka Health honning.

Den kunnskapen som konstant komplimenteres av ny ekspertise og forskning gjør sammen med dybden av pleie av ethvert produkt, at du som kunde, trygt kan stole på den honningen du kjøper.

Honning av høyeste kvalitet
Det er viktig med en kvalitet du kan stole på. Derfor kontrolleres og styres alle prosesser av eksperter innenfor diverse områder hos fasilitetene i New Zealand. De omfattende kvalitetsprøvene, både av råmateriale og ferdige produktfaser, sikrer deg den ypperste kvalitet, renhet og sikkerhet av enhver honning.  

Hva er Manuka Honning?

Manuka honning stammer fra bier som henter nektar fra Manuka busken (Leptospermum Scoparium), som hører hjemme i New Zealand. Honningen er verdenskjent for sine unike egenskaper. Man har ut fra forskning kunnet konkludere med at naturlig forekommende MGO er helt spesielt i Manuka Honning.

Metheylglyoxal, kalt MGO, er et sterkt antibakterielt stoff. Det er MGO-innholdet som skiller Manuka honning fra allminnelig honning. Det finnes Manuka honning med forskjellige nivåer av MGO, 100+, 400+ og 550+ MGO.

Verdien av Manuka honning har imidlertid vært kjent og brukt av mennesker i årtusener. Ekte Manuka honning fra New Zealand kan ha en merking som heter MGO eller UMF. 

Anbefalt bruk
Manuka Health-honning er helt optimalt i matlaging. Manuka honning er i tillegg også brukt i mange hudpleieserier på grunn av dens fantastiske hudpleieegenskaper. Du finner det blant annet i Dr. Organic Manuka Honey.

Du kan også bruke Manuka honning som ansiktsmaske. Smør Manuka honning i ansiktet og la det sitte i ca 10-15 min, og du får en silkemyk hud. Spesielt hvis du har problemer med akne, kan dette ha god effekt.

Ha en ss. Manuka honning i en kopp te hvis du kjenner at en forkjølelse er på vei. Er du så uheldig at forkjølelsen allerede har satt seg, kan du med fordel nyte Manuka Honey sugetablettene.

Kjøp Manuka Health produkter hos Med24.no

Hos Med24.no kan du finne både ManukaAid Skin Patch, Honning og tannkrem med manuka honning! Vi tilbyr de fantastiske og anerkjente produkter fra Manuka Health til gode priser og med mulighet for rask levering. 

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.