Lumene

73 Produkt(er)

Lumene - skjønnhet født av arktisk lys

Med den ene foten godt plantet i den ville nordiske naturen og den andre i laboratoriet, sørger Lumene for at produktene deres inneholder en unik blanding av naturlighet og effektivitet fra deres velprøvde ingredienser.

Lumene har vært en pioner innen sirkulær økonomi i over 20 år. De skylder naturen sin eksistens, og streber derfor etter at den skal trives for alltid. Derfor er produktene og emballasjen deres designet med respekt for planetens begrensede ressurser. I dag består Lumenes produkter av opptil 99 % naturlig avledede ingredienser, 100 % av hudpleie- og foundationformlene er veganske, og 50 % av de nordiske ingrediensene de bruker, er utviklet av biprodukter fra andre industrier.En fot i den nordiske naturen og den andre i laboratoriet

Lumene formulerer produkter med en fot i den ville nordiske naturen og den andre i laboratoriet. Denne unike tilnærmingen betyr at produktene deres har en perfekt blanding av naturlighet og vitenskapelig effektivitet. Mange av Lumenes ingredienser kommer fra den nordiske naturen og fra økologisk sertifiserte skoger, slik at naturen kan regenerere seg.

Lumene bruker ingredienser som er høstet i naturen, noe som betyr at de høster naturlig voksende planter fra deres naturlige habitat, ofte ved håndplukking. Denne metoden sikrer at Lumene bevarer plantenes naturlige egenskaper og maksimerer deres effektivitet i produktene. Kombinasjonen av disse ville ingrediensene og avansert laboratorieteknologi gjør det mulig for Lumene å skape skjønnhetsprodukter som er både naturlige og svært effektive, og som gir huden din den beste pleien.Lumene hudpleie: Rens, fukt og beskyttelse

Hudpleie er grunnlaget for en sunn og strålende hud, og Lumene tilbyr en rekke produkter som er spesielt utviklet for å dekke ulike hudbehov. Lumenes hudpleieserie sørger for at huden din holder seg ren, næret og beskyttet gjennom hele dagen, fra rens til fuktighet og beskyttelse.

Rens: Lumenes renseprodukter er utviklet for å fjerne urenheter og sminke samtidig som de opprettholder hudens naturlige balanse. Med ingredienser som multebær og bjørkesaft renser produktene huden skånsomt, men effektivt. Prøv Lumene Foaming Cleanser, som skånsomt, men effektivt fjerner smuss og sminke, og etterlater huden frisk og ren.

Fuktighet: Fuktighet er nøkkelen til en sunn og ungdommelig hud, og Lumene tilbyr en rekke fuktighetsgivende produkter som passer til ulike hudtyper. Lumene Nordic Hydra Intense Hydration 24h Moisutrizer er beriket med arktisk kildevann og hyaluronsyre for å gi intensiv fuktighet og næring. Denne lette, men effektive kremen holder huden hydrert gjennom hele dagen.

Beskyttelse: For å beskytte huden mot miljøskader og aldringstegn tilbyr Lumene produkter som inneholder antioksidanter og solfaktor. Lumene Nordic-C Brightening Day Fluid SPF 30 gir både beskyttelse og en naturlig glød. For ekstra beskyttelse kan du bruke Lumene Nordic-C Glow Boost Essence, som er rik på vitamin C og bidrar til å bekjempe frie radikaler.Lumene-sminke: Fra base til finish

Lumenes makeupserie kombinerer skjønnhet og pleie med ingredienser som gir et glødende og naturlig utseende.

Base: En god base er grunnlaget for enhver sminkerutine. Prøv Lumene Instant Glow Beauty Serum, som fungerer både som serum og foundation for å jevne ut hudtonen og gi en naturlig glød. Denne lette formelen inneholder lysreflekterende pigmenter som gir en feilfri finish.

Øyne og lepper: Fremhev øynene dine med Lumene Brow Care Fixing Gel Transparent, som former og fikserer brynene dine gjennom hele dagen. Til leppene: Lumene Hydrating & Plumping Lip Gloss gir vakker farge og glans, samtidig som den fukter og gir fylde til leppene.

Avslutt: Avslutt sminken med en naturlig bronzer som Lumene Invisible Instant Illuminizer for en subtil glød. Denne flytende highlighteren kan brukes alene eller blandes med foundation for å fremheve ansiktets naturlige konturer.

Lumenes sminkeprodukter sørger for at du får en feilfri og holdbar sminke som samtidig pleier huden din med naturlige ingredienser.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.