Longo Vital

Longo Vital - Fra Naturens Laboratorium

Les mer om LongoVital her.

6 Produkt(er)

LongoVital- fra naturens laboratorium

I snart 50 år har LongoVital vært et av danskenes foretrukne kosttilskudd - og det med god grunn! LongoVital er den unike kombinasjonen av natur og vitenskap som gir deg et daglig tilskudd av livsnødvendige urter, vitaminer og mineraler.

Naturen har alltid vært en stor kilde til kunnskap og inspirasjon for oss mennesker, og det var også naturen som i 1974 inspirerte Flemming Nørgaard til å utvikle det vi i dag kjenner som LongoVital. Den gang som nå kombinerer LongoVital det naturlige med moderne kunnskap og utvikling, og flytter hele tiden grensene for hva de kan tilby deg i et kosttilskudd. Det er egentlig bare sunn fornuft: De tar ingredienser fra naturen, tilsetter vitenskap og pakker det hele i en emballasje som består av 48 % resirkulert plast.

Kosttilskudd med vitaminer og urter

Hjørnesteinen i LongoVital er seks nøye utvalgte urter - rosmarinblad, paprika, gresskarfrø, peppermynteblad, ryllikblomst og hagtornblad og -blomst - kombinert med viktige vitaminer og mineraler.

LongoVital Classic inneholder vitamin A, B6, C og D, som bidrar til immunsystemets normale funksjon, mens riboflavin, vitamin B6, niacin og pantotensyre bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Disse viktige vitaminene er kombinert med den unike LongoVital-blandingen av urtene rosmarinblad, paprika, gresskarfrø, peppermynteblad, ryllikblomst og hagtornblad og -blomst.

LongoVital er bare for deg

I LongoVitals kosttilskuddsserie finner du LongoVital Feminine, som er spesielt utviklet for kvinner på grunn av det høye jerninnholdet. Det finnes også LongoVital Active for dem som ønsker et tilskudd som kan bidra til å opprettholde immunforsvarets funksjon under og etter intensiv fysisk trening. LongoVital Collagen er et kosttilskudd i tablettform med OvordermTM eggeskallmembran, som inneholder naturlig kollagen og hyaluronsyre.

Og det finnes mange flere spesialtilpassede varianter for deg.

Her på Med24.no finner du vårt utvalg av LongoVitals velutviklede kosttilskudd. Vi har nøye valgt ut produktene for å kunne tilby deg produkter av høy kvalitet. Som alltid er produktene tilgjengelige til konkurransedyktige priser og for enhver sjel og ethvert behov. Vi tilbyr også muligheten til gratis frakt og levering over natten!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.