Livol - hverdagsvitaminer til hele familien

Livol - hverdagsvitaminer til hele familien

Med Livol berikes du med veldokumenterte kosttilskudd som bidrar til hele familiens fysiske sunnhet. Her i sortimentet finner du flere skreddersydde tilskudd til bestemte aldersgrupper og behov.
Les mer om Livol her!

29 Produkt(er)

Livol – Kosttilskudd til hele familien

LIVOL er hele familiens tilskudd av vitaminer og mineraler – de er til for både barn og tenåringer såvel som voksne og eldre. Livol er delt opp i 4 grupper, hvor hver har sin unike og karakteristiske farge, som gjør det lettere å velge det helt riktige produktet som skal bidra til deg og dine høytelskede familiemedlemmer. 

Hva er Livol?

LIVOL har vært Danmarks vitaminpille gjennom utallige av generasjoner. Dette skyldes bl.a. merkets veldokumenterte vitamin- og mineraltilskudd, som alle bygger på mange års dokumentasjon og vitenskapelig erfaring.

Alle produkter blir produsert i Danmark og er alltid under farmaseøytisk kontroll, sånn at du er sikret kvalitet ved ethvert kosttilskudd fra Livol.

Merket kom på markedet helt tilbake i 1959, og har siden gjort at de mange tilfredse forbrukere har kunne kjøpe tilskuddene til å dekke hele familiens behov – enkelt og alltid til fornuftige priser. 

Derfor er vitaminer og mineraler viktige

Livol har gjennom deres arbeid erfaret hvor stor betydning vitaminer og mineraler har for menneskekroppen gjennem hele livet. Mange er likevel ubevisste om hvor utrolig viktige vitaminer faktisk er for din kropps optimale fysiske funksjon og sunnhet.

Det er derfor ikke bare i perioder vi behøver å innta vitaminer og mineraler, men hver eneste dag! Hertil gjelder det å spise variert, sånn at du kan innta så mange av de essensielle næringsstoffer som nødvendig.

I alle aldre kan det til tider være vanskelig å dekke ethvert behov, og derfor velger flere å inndra multivitaminer fra Livol i deres hverdag.

Bidrar til kroppens optimale funksjon
Ethvert mineral og vitamin er unikt og bidrar til forskjellige deler av kroppen - blant annet i forbindelse med utvikling og vekst av hjertet, hjerne og immunsystemet. Man betegner dem blant annet som essensielle stoffer. De er betingelsen for at kroppen skal kunne utføre en rekke av sine livsnødvendige funksjoner.   

Mange av stoffene er kroppen ikke selv i stand til å produsere, og derfor behøver vi dem enten gjennem kosten eller som tilskudd. Du kan med stor fordel lese vår artikkel om multivitaminer til hele familien i denne sammenheng! 

Hvilke kosttilskudd bør jeg velge?

Livol finnes i flere forskjellige utgaver. I vårt sortiment finner du både Livol multivitamin eller mineral tilskudd til voksne, gravide, barn samt 50+. Livol har tatt kjærlig hånd om hele familien ved å skape en tablett som er lett å svelge. Dessuten tilbyr de brusetabletter i flere utgaver.

Barn i alderen 2 uker – 2 år
De barnevennlige Livol D3-vitamin er dråper som bidrar til ditt barns normale vekst og utvikling. Helsedirektoratet anbefaler blant annet at man gir barn i alderen 2 uker til 2 år D-vitamin som tilskudd til kosten hver dag.   

Barn i alderen 3-10 år
Livol Multi Total barn finnes i 2 lekre, tyggbare og gode smaksvarianter som uten tvil vil være et kjempe hit hos ditt barn. Begge utgaver inneholder de essensielle vitaminer og mineraler, som blant annet kan bidra til det barn behøver i denne aldersgruppen i forbindelse med normal vekst av knokler og syn.  

Livol Gravide
Det kan være vanskelig å være sikker på hvilke tilskudd man bør ta som gravid. Vi har derfor dannet et overblikk over kosttilskudd til gravide her! I tillegg har Livol Multi Total Gravid det innhold av viktige næringsstoffer som bidrar til deg og din baby under hele graviditeten.  

Alderen 50+
Livol 50+ sikrer et bidrag av de anbefalinger som er til menn og kvinner i alderen 50+. Ved bruk av dette tilskuddet bestående av et mineral- og vitaminkompleks, bidrar du både til immunsystemet samt en normal mental yteevne.

Voksne samt barn fra 11 år
Blant en av de største favoritter finnes Livol Multi Total Voksen, men du finner også tilskudd av D-vitamin, magnesium og C-vitamin hos Med24.no. Hos Livol kan du finne nettopp det tilskuddet du behøver eller ønsker skal bidra til din kropps fysiske tilstand.

Har du eller ditt familiemedlem vanskeligheter med å svelge tabletter, kan du også finne Livol brusetabletter som bidrar med flere bestemte vitaminer og friske smaker til ditt glass vann.

Husk at veiledning og dose både bør overholdes og ikke erstatte en variert kost. Du kan finne disse under hvert enkelte produkt. 

Kjøp Livol kosttilskudd hos Med24.no

Det brede utvalget av Livols produkter er til for å bidra til din helse gjennom alle livets faser. 

Hos Med24.no ønsker vi å ta hånd om deg og din familie, og vi har derfor sørget for et sortiment av de beste, sunneste og mest foretrukne valg innenfor kosttilskudd.

Du kan alltid finne Livol billig eller til gode tilbud hos Med24.no! 

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.