Lavinde Copenhagen


11 Produkt(er)

Lavinde Copenhagen - Dansk hudpleie- og makeup som kan brukes av absolutt alle

Lavinde Copenhagen ble stiftet av det danske power-couple Cecilie Svendsen Vinde og Filip Løwén Nielsen i 2016, fordi Cecilie som en moderne kvinne, følte at noe manglet på det danske marked. Hun ønsket nemlig at eksklusive, luksuriøse og virksomme hudpleieprodukter kunne være tilgjengelige for alle, uansett hudtype og prisklasse. Brandet er i dag fortsatt danskeid, og har tatt beauty-verdenen med storm med deres prisbelønte mascaraer, vippeserumer og andre pleieprodukter, som er vidt elskede av både forbrukere og influensere!

Ingredienser av den høyeste kvalitet inneholdt i allergivennlige formularer

Lavinde Copenhagen har gjennom deres utviklingsprosess bestrebet seg på å formulere effektive produkter, som kunne brukes om du enten er allergiker, gravid, har en særlig sensitiv- eller en helt normal hud. Fordi brandet vekter autentisitet høyt, er alle produkter i sortimentet derfor formulert med rene råvarer samt nøye utvalgte ingredienser av høy kvalitet, alle inneholder aktive stoffer med klinisk dokumenterte effekter, som samtidig er enormt hudvennlige.
Flere av produktene er utviklet i samarbeid med Asthma Allergy Nordic for å oppnå de mest skånsomme formularer, som hverken skader eller irriterer hud- og øyne. På denne måten kan alle være med å få glede av de lekre danske hudpleieprodukter.

Prisvinnende produktsortiment

Lavinde Copenhagens lekre produkter har vunnet flere priser ved Global Makeup Awards samt Danish Beauty Awards og har vært nominert til enda flere samme sted såvel som ved Costumes leserpris-utdeling. Produktenes flotte anmeldelser sier ikke så lite om hva de kan gjøre for deg! Prøv selv de lekre produkter fra serien:

BEYOND - Volume & Curl og Ultimate Lenght: 2 eksklusive mascaraer begge formulert i samarbeid med Asthma Allergy Nordic og fremstilt av kvalitetsråvarer i Italia. Begge varianter gir deg flotte og velpleide vipper. Ultimate Length gir i tillegg lange, definerte vipper, mens BEYOND er tilsatt et unikt vippeserum for en 2-i-1 effekt.

HYPED Eyelash Serum: Asthma Allergy Nordic vippeserum, hvis skånsomme formular gir deg synlig lengre, mer fyldige og sterkere vipper på få uker. Gir langvarige resultater og fås i 2 forskjellige størrelser.

REFRESHING Eye Makeup Remover: en mild makeupfjerner i en full-size variant samt en reisestørrelse, hvis effektive olje-fri formular uten vanskeligheter fjerner vannoppløselig makeup fra øyne- og hud. Perfekt til å rense vippene fra din Lavinde mascara.


Lavinde Copenhagen er brandet for deg som går høyt opp i effektivitet, design samt din huds sunnhet og velvære.

De fantastiske produkter fås alle i en meget overkommelig prisklasse, og hos Med24 har vi alltid faste billige priser samt hurtig og bærekraftig levering.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.