LactiPlus


LactiPlus er en serie kosttilskudd med melkesyrebakterier for hele familien. Les mer om LactiPlus her.

5 Produkt(er)

LactiPlus - Unike melkesyrebakterier for din livsstil

LactiPlus er en innovativ serie kosttilskudd som inneholder en unik kombinasjon av levende probiotiske melkesyrebakterier. Disse kosttilskuddene er utviklet for å støtte en sunn tarmflora og optimal fordøyelsesfunksjon. Serien omfatter ulike LactiPlus-produkter som er tilpasset dine unike behov og din livsstil. Enten du er en aktiv idrettsutøver eller en travel forelder, har LactiPlus en løsning for deg.

Probiotika er de gunstige bakteriene som finnes naturlig i tarmen, og som bidrar til å opprettholde en sunn tarmflora og bekjempe skadelige bakterier. Melkesyrebakterier, som er en nøkkelkomponent i LactiPlus, finnes ikke bare i kroppen din, men også i matvarer som yoghurt, kefir og surkål. Disse bakteriene er avgjørende for å opprettholde en sunn balanse av mikroorganismer i tarmen, noe som kan ha en positiv effekt på fordøyelsen og immunforsvaret.

LactiPlus finnes i ulike varianter, inkludert kapsler og pulver som enkelt kan blandes med væske. Disse kosttilskuddene kan være nyttige for personer som opplever gastrointestinale problemer eller ønsker å øke sitt daglige inntak av probiotika. Uansett hvilke behov du har, kan du finne en LactiPlus-variant som passer til din livssituasjon.

Det er viktig å merke seg at kosttilskudd ikke bør erstatte et sunt og balansert kosthold, men heller utfylle en allerede sunn livsstil. Før du tar LactiPlus eller andre kosttilskudd, er det viktig å rådføre deg med helsepersonell for å forsikre deg om at det passer for deg og dine behov.

Mikrokapsulering

Mikroinnkapsling betyr at melkesyrebakteriene er innkapslet i en form for dvale og aktiveres først når de kommer i et miljø der temperaturen er rundt 37 grader, som er temperaturen i fordøyelsessystemet. Mikroinnkapslingen gjør også at det ikke er nødvendig å oppbevare melkesyrebakteriene i kjøleskap. Tilskuddet er derfor enkelt og praktisk å ta med seg på jobb, reiser osv.


Kjøp LactiPlus kosttilskudd direkte fra Med24.no. Vi tilbyr rask levering og gratis frakt fra 499 kr, slik at du raskt kan komme i gang med ditt nye kosttilskudd.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.