Korbell

Korbell har en rekke slitesterke og luktfrie bleiespann som er enkle å bruke og har barnesikre løsninger i lokk og lukkemekanismer. Med Korbell Refill bleieposer kan du spare både tid, penger og avfall i forbindelse med bleieskift!

Hva tilbyr Korbell? | Hvordan bruker jeg Korbell bleiebøtte og bleieposer?

7 Produkt(er)

Hva tilbyr Korbell?

Som forelder er du naturlig til den travle hverdagen hvor det ofte ikke er tid til avslapping. Når arbeidsdagen er over og du har vært rundt på barnehager, fritidsaktiviteter og skoler for å hente barna, er det bare noen få timer igjen av dagen. Etter det må du også lage mat, brette klesvask, skifte bleier og ta deg av diverse andre gjøremål før du endelig kan slappe av. Som foreldre er det derfor viktig å tenke på hvordan du kan effektivisere pliktene dine, slik at du også har litt fritid før du legger deg – og det er her Korbell kan hjelpe deg med å få mer tid ut av dagen!

De lufttette bleiebøttene fra Korbell er utviklet med et helt unikt lukkesystem. Det er laget av kvalitetsbevisste materialer, som gir deg trygghet og effektivitet ved bleieskift. Bleiebøtten er utviklet med et trippelt forseglingssystem for å sikre luktfrie bleieskift. Bleiebøtten kan åpnes ved hjelp av en fotpedal, og dermed kan du ha begge hendene frie til enhver tid, og du er også fri til å bøye deg. På grunn av det effektive lukkesystemet forblir lukt og bakterier godt forseglet inne i bøtta, og rommet vil alltid lukte friskt og rent. Bleiesbøttene fra Korbell er superenkle å rengjøre, og de er laget av slitesterk ABS-plast som enkelt kan tørkes av og tåler lukten av brukte bleier.

De enkle bleiebøttene fra Korbell finnes i ministørrelsene 44 cm (9 liter), standardstørrelsen 53 cm (16 liter) og i PLUS, som er 55 cm (26 liter). PLUS-modellen er selvsagt en større bleiebøtte som tar mer plass ved stellebordet, men den har også plass til flere bleier.

Korbell bleiespann er den sikre måten til praktisk og effektivt bleieskift.


Slik bruker du Korbell bleiebøtter og Refill-bleieposer

Det vil naturlig nok skje at du på et tidspunkt har fylt opp Korbell bleiebøtten din med brukte bleier. Men med Refill-bleieposene fra Korbell kan du enkelt og effektivt tømme bleiebøtten for bleier. Refill-bleieposene er én lang bleiepose som har plass til opptil 495 bleier. Når du har fylt bleiebøtten, klipper du bunnen av posen fra resten og knyter en knute i bunnen, slik at den lange posen er klar til å fylles med brukte bleier igjen.

De billige bleieposene fra Korbell er slitesterke, holdbare og miljøvennlige med en behagelig duft. De har fått masse ros og er et veldig populært valg blant bleieposer fordi de er 100 % biologisk nedbrytbare og samtidig laget av 20 % resirkulert materiale. Bleieposene er svært økonomiske, da en refill rekker til ca. 10 – 11 uker.

Det er selvfølgelig også forskjell på størrelsene på bleieposer. Fra Korbell kan du finne bleieposer som passer til Korbell MINI bleiebøtter, Korbell bleiebøtter (standard) og Korbell PLUS bleiebøtter. Du kan derfor enkelt og greit velge Refill-bleieposen som passer til bleiebøtten din.


Kjøp Korbell bleiebøtter med de praktiske Refill-bleieposene hos Med24.no, for en enklere og mindre hektisk hverdag som småbarnsforelder. Hos oss finner du også bleieposer og bleiebøtter fra merker som Sangenic, InkoBaby, Diaper Champ og Mininor.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.