Gaveesker - Pleie Gaveesker - Mat & drikke

Gaveesker

Gaveæsker

Hvis du skal skjemme bort en du er glad i, eller bare vil gi deg selv litt ekstra oppmerksomhet, så finner du et stort utvalg av luksuriøse gaveesker her - både til ham og henne.


96 Produkt(er)

Gaveesker til en du bryr deg om

Det er alltid spennende å åpne en gave, og med gaveesker fra Med24.no kan du gjøre det enda mer spennende. Her finner du gaveesker til både kvinner og menn samt vertinnegaver, hvilket gjør det enkelt for deg å gi lekre gaver som virkelig blir satt pris på.


Gaveesker til henne

Har du en helt spesiell person i ditt liv, som du gjerne vil gi noe ekstra, så er en gaveeske en helt sikker vinner. Du kan få både små og store gaveesker alt etter hvilket budsjett de skal passe til.

Utover at gaveesker er en virkelig flott gave, så er det som oftest lagt litt ekstra kjærlighet i dem, i form av litt ekstra produkter. Så du får en langt høyere verdi enn hva du rent faktisk gir for gaveesken. Dette gjør at gaven ser ut som mye mer når du kommer med den.

Hudpleie gaveesker er noe de fleste kvinner vil sette pris på. Uansett om hun har et bestemt merke hun bruker, eller bare gjerne vil prøve noe nytt, så finner du hudpleie gaveesker til kvinner i alle aldre her hos Med24. Her er bl.a. gaveesker med pleiende ansiktskremer, kroppspleie i form av bodylotion og håndkremer samt skjønne makeup gaveesker. Du kan alltid finne noe til enhver smak.


Vertinnegave

Det kan også være at en god idé å gi en gaveeske i vertinnegave, det både ser lekkert ut og viser at du har lagt litt ekstra i gaven. Det kan være en sjokolade gaveeske, en hudpleie gaveeske eller noe helt annet. Du er i hvert fall sikker på å bli tatt godt imot hvis du kommer med en gaveeske i vertinnegave.


Sjokolade gaveesker til alle

Det kan noen ganger være vanskelig å kjøpe gaver til andre. Men hvem elsker ikke sjokolade? Sjokolade gaveesker er perfekte å gi i vertinnegave eller bare hvis du vil gi litt ekstra oppmerksomhet. De smaker himmelsk og så ser de flotte ut.


Adventsgaver

Utover ferdig sammensatte adventskalendere, kan du også selv sette sammen adventsgaver, for å lage det helt perfekte match til den som du gjerne vil skjemme bort med en adventskalender.

Det kan f.eks. være:

  1. En hudpleie gaveeske med en fuktgivende ansiktskrem
  2. En lekker sjokolade gaveeske
  3. En gaveeske med en pleiende bodylotion og bodywash
  4. En gaveeske med en nærende håndkrem

Med adventsgaver du selv setter sammen, er du sikker på at du får akkurat det du gjerne vil gi til den du er glad i.


Kjøp gaveesker hos Med24

Hos Med24 får du løpende tilbud på gaveesker til ham og henne, sjokolade gaveesker og mange andre ting, så du er sikker på at du får dine gaveesker til den beste pris.

Pil til toppen

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.