Juhldal


Juhldal er et dansk hudpleiemerke med produksjon i Danmark. Juhldal har et bredt sortiment slik at alle kan finne hår- og hudpleie som passer dem.

36 Produkt(er)

Hva er Juhldal?

Juhldal er et dansk hudpleiemerke som ble grunnlagt tidlig på 1970-tallet av Jørgen Juhldal. Jørgen Juhldal hadde store tanker om det moderne menneskets helse, noe som også var med på å skape ideen til produksjon av hår- og hudpleie. Tanken var å skape hudpleie som var en kombinasjon av medisinsk medisin og kunnskapen fra det alternative behandlingssystemet. I 1975 ga Jørgen Juhldal ut boken "Læger Sund kost og Naturmedicin", og researchen til boken førte til eksperimenter med produksjon av naturprodukter. Senere samme år lanserte Juhldal sitt første produkt; Juhldal Wonderlotion. Siden har flere produkter kommet til, og i dag omfatter sortimentet Juhldal Shampoo, Face & Body Oil og solkrem.

Juhldals verdier

Juhldal-produktene produseres i Danmark basert på Jørgen Juhldals originale oppskrifter, og det brukes kun de beste og sertifiserte kvalitetsråvarene. Alle Juhldal-produktene er produsert ut fra fem kriterier: sunn fornuft, rene råvarer, ærlige produkter til ærlige priser, effektive urter og oljer.

Juhldal produkter

Juhldals kjerne består fortsatt av deres Wonderlotion, som var utgangspunktet for utviklingen av naturlige hår- og hudpleieprodukter. I dag er sortimentet utvidet med mange flere naturlige produkter, som alle er av høy kvalitet og svært effektive. Hos Med24.no har vi mange av de deilige produktene fra Juhldal. Vi har produkter til hudpleie, hårpleie og solpleie. Du kan lese mer om hudpleie, hårpleie og solpleie fra Juhldal nedenfor.

Juhldal hudpleie - ansikts- og kroppspleie basert på naturlige ingredienser

Juhldal produserer hudpleie for både ansikt og kropp. Hudpleien passer til mange ulike hudtyper, fra normal, sensitiv, tørr og flassende hud til ubalansert hud. Det gjør det enkelt å finne et produkt som passer deg og din hud. Et av de populære hudpleieproduktene fra Juhldal er Face & Body Oil No 3. Oljen er et deilig multitasking-produkt basert på blant annet aprikoskjerneolje. Juhldal har også en hel serie med serum for moden, uren, tørr og sensitiv hud. Juhldals hudpleieserie omfatter også Wonder Lotion No 5, PSO Body Shampoo No 5, PSO Special Lotion No 11, PSO Special Cream No 14, Natural Soap No 1 og Clean Hands No 1 hånddesinfeksjon.

Juhldal hårpleie - sjampo og balsam for alle hårtyper

Juhldal har et bredt utvalg av sjampoer for alle hårtyper og hodebunn. De har en sjampo for både normalt og tørt hår, samt for kløende, irritert hodebunn og for personer med flass, arp og skorpedannelse i hodebunnen. Juhldal har også utviklet sin Shampoo No 9, som er en naturlig urtebasert økologisk sjampo som gir glans og letthet til håret. I tillegg til sjampo har Juhldal også utviklet en balsam, som er spesielt god å bruke i håret etter en av deres sjampoer. Balsamen bidrar til å gi et vakkert, mykt og velpleiet hår. Juhldals hårpleieserie består av Juhldal Shampoo No 1 for tørt hår, Shampoo No 2 for normalt hår, Dandruff Shampoo No 3, PSO Shampoo No 4 for tørr, kløende og irritert hodebunn, PSO Shampoo Cure Shampoo No 4+ og deres Organic Shampoo No 9, samt deres Conditioning Treatment No 3.

Juhldal solpleie med naturlige solfiltre utvunnet fra planter

Alle Juhldals solpleieprodukter er basert på urter og deilige oljer. Solkrem, olje og balsam beskytter mot solens UVA- og UVB-stråler. De inneholder ulike oljer, blant annet aprikoskjerneolje. Juhldal har også utviklet en AfterSun Lotion, som er spesielt god å bruke etter soling. Hos Med24.dk har vi flere av de deilige solpleieproduktene fra Juhldal. Vårt utvalg består av:

  • Juhldal SunLotion SPF 10 – 150 ml.
  • Juhldal AfterSun Lotion – 150 ml.
  • Juhldal SunBalm SPF 50 – 15 ml.
  • Juhldal SunLotion SPF 15 – 150 ml.
  • Juhldal SunLotion SPF 30 – 150 ml.
  • Juhldal SunOil SPF 15 – 100 ml.

Kjøp de deilige hår- og hudpleieproduktene fra Juhldal enkelt og trygt hos Med24.no. Vi har rask levering, slik at de fantastiske produktene kan nå deg raskt.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.