Intima

11 Produkt(er)

Intima - din betrodde partner for intimpleie

Intima er din betrodde partner for skånsom og effektiv intimpleie. Hos Intima mener vi at intimpleie er en naturlig ting for alle, og at det bør feires. Derfor har vi utviklet en serie med intimpleieprodukter som støtter den naturlige balansen i kjønnsorganene dine, slik at du kan oppnå den komplette følelsen av intim velvære som du og kroppen din fortjener.

Opplev intim velvære med Intima

Med Intima kan du gjøre intimpleie til "tid for meg". Intima har skapt en serie med intimpleieprodukter som støtter deg der du er i (in)livet ditt, enten du er ute etter milde intimsåper med melkesyre som gir den lave pH-verdien på 4 som matcher pH-verdien i intimsonen din. Eller om du trenger en parfymefri intimbarberingskrem, parfymefrie intimservietter eller trenger en intimgel mot vaginal tørrhet og smøring.Hvordan bruke Intima

Intima Intimsåper kan brukes hver dag. Vask deg med såpen i dusjen og skyll med vann.

Intimserviettene er praktiske å ha i vesken når du er på farten og ikke har mulighet til å vaske deg. De kan også brukes som en generell oppfrisker under menstruasjon eller etter toalettbesøk.

Intima Intim Gel brukes mot tørrhet i skjeden og som glidemiddel. Den kan utgjøre en stor forskjell for den seksuelle nytelsen ved å redusere risikoen for irritasjon og rifter på grunn av tørrhet.

Intimas parfymefrie produkter er deklarert i samarbeid med Asthma Allegy Nordic, har lav pH-verdi og er parfymefrie.Kjøp intimpleie fra Intima hos Med24.no

Intima er stolte av å representere mangfold og individuelle behov innen intimpleie. Uansett hvem du er og hvordan du ser på deg selv, er Intima din betrodde venn på reisen mot intim velvære.

Få intimpleie i sin mest skånsomme og kroppspositive form hos Med24 med Intima ved din side. Hos Med24 får du alltid diskret levering!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.