IDUN Minerals

IDUN Minerals
132 Produkt(er)

IDUN Minerals - Svensk beautybrand i toppklasse

IDUN Minerals er et svensk firma som ble grunnlagt på den internasjonale kvinnedag i 2011. IDUN Minerals fremstiller produkter av aller høyeste kvalitet med særlig utvalgte ingredienser. Produktene utvikles i samarbeide med ytterst kompetente dermatologer og forskere, for å fremstille de beste produkter som mulig. 

Produktenes natur

IDUN Minerals bruker de høyeste mengder av rensede og pigmenterte mineraler i å skape en makeup linje som gir full dekning samtidig med å pleie og beskytte huden. Den inneholder hverken kunstige ingredienser eller noen av de naturlige urenheter som kan ha en dårlig effekt på huden. Av denne grunn, kan produktene brukes av absolutt alle hudtyper - også deg som har følsom hud. 

De milde formularer som produktene fremstilles på, inneholder hverken nikkel, parfyme, syklisk silikon, krom, parabener eller annet. IDUN avholder seg nemlig fra å bruke ingredienser som kan virke skadelige for deg og din hud og for eksempel forsake allergi og sykdom. 

Den fulle linje omfatter: foundation, pudder, concealer, blush, bronzer, lipgloss, leppestift, øyenskygge og mascara. Makeup børster samt en børsterenser er også en del av serien. 

Det perfekte brand for den reneste skjønnhet

IDUN Minerals er det perfekte match til deg som ønsker en sunn og vakker hud, på en helt naturlig måte. Produktene hjelper deg til å få et naturlig skjønt utseende og utstråling, uten du skal bekymre deg om hva du putter på din hud eller i ditt hår. 

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.