IdHAIR

ID Hair er spesielt kjent for sin populære ID-voks. De har et bredt utvalg av profesjonelle hårpleie- og stylingprodukter. Les mer om de stilige hårproduktene her:

Historien om ID Hair | ID-voks | Produktserier

135 Produkt(er)

Historien om ID Hair

Historien til ID Hair kan spores helt tilbake til 1986, da Preben Munch og hans partner startet en grossistvirksomhet, som senere ble til IdHAIR, slik vi kjenner det i dag. IdHAIR består i dag av over 40 ansatte som sørger for at frisøren har alt til salongen, og at forbrukeren kan pleie og style håret hjemme med profesjonelle hårprodukter. Ettersom årene går, vokser ID Hair jevnt og trutt og i 1999 mottar ID Hair sin første store ordre i utlandet. Norge blir det første eksportlandet. I dag selger ID Hair sine hårpleieprodukter i mer enn 30 forskjellige land, hvor de inspirerer både frisører og forbrukere til flotte frisyrer, hårstyling og hårfarge. I 2008 endret de navn til IdHAIR Company. 2009 er året hvor de kjøper sin egen fabrikk i Sverige, hvorfra de har mulighet til å utvikle og produsere sine mange hårprodukter.

ID-voks

Det første produktet fra ID Hair er deres svært populære ID-voks. ID-hårvoksen deres har gjennom årene fått mye inntog hos blant annet mange tenåringer. Den populære ID-hårvoksen er spesielt kjent for sine ulike effekter, som sørger for at håret sitter som det skal. Det er ikke bare tenåringer som har foretrukket den originale ID-voksen i mange år. I mer enn 20 år har ID-voksen deres også vært den foretrukne hårvoksen for mange menn. Den populære ID-hårvoksen er tilgjengelig for alle hårlengder, og kan style og temme både kort og middels langt hår så vel som langt hår.

IdHAIR har utviklet deres IdHAIR Hard Gold for kort hår. Hårvoksen gir et supergodt hold, samtidig som det er mulig å forme og style håret i løpet av dagen. ID Hair Extreme Titanium er også egnet for kort hår. Det gir et enda sterkere hold, også med mulighet for styling av håret i løpet av dagen. Hårvoksen deres vaskes enkelt ut av håret igjen med varmt vann.

Hårserier fra IdHAIR

IdHAIR Colour Bomb

ID Hair Color Bomb så dagens lys første gang i 2013. Color Bomb-serien deres består av en serie intensive fargebehandlinger for håret. Color Bomb ID Hair pleier håret i dybden, samtidig som det hjelper til med å friske opp din nåværende hårfarge. Over tid vil mange oppleve at hårfargen begynner å falme. Du kan overvinne dette ved å bruke IdHAIR Color Bomb mellom hårfargingsøktene hos frisøren. I tillegg til å friske opp hårfargen er fargebehandlingen også en keratinbehandling som etterlater håret mykt og skinnende.

ID Hair Elements

IdHAIR Elements Xclusive er en produktlinje som består av luksuriøse hårprodukter for ethvert behov. Elements Xclusive-serien består av både hårpleie- og stylingprodukter, der alle pleieproduktene er veganske og uten tilsatt sulfat. Elements Xclusive-serien består av et bredt utvalg hårprodukter for ulike hårtyper. Elements Xclusive Color er fargebeskyttende som bidrar til å holde farget hår skinnende og fullt av liv. Elements Xclusive Volume passer for hår som mangler volum og fylde. Repair fra Elements Xclusive er hårprodukter for skadet eller kjemisk behandlet hår, mens Blonde er pigmenterte produkter som nøytraliserer uønskede varme undertoner i håret. Elements Xclusive Long Hair gir næring til langt hår, mens Moisture fukter håret og gjør det lettere å gre. Alle produktlinjene fra IdHAIR Elements Xclusive består av ulike pleieprodukter for håret, inkludert IdHAIR sjampo.

Stylingproduktene fra IdHAIR Elements Xclusive består av tre ulike produktlinjer. Blow er stylingprodukter som du bruker før du føner og styler håret. Play brukes til å style håret, mens Finish brukes til å fullføre frisyren og gi langvarig hold og glans. Alle stylingproduktene fra Elements Xclusive-serien er også fri for tilsatte parabener og sulfater.

ID Hair Black

IdHAIR Black Xclusive er en produktserie spesielt utviklet for menn. Mange av stylingproduktene inneholder blant annet vulkansk ekstrakt som kommer fra jordens indre. Vulkanekstrakt har vist seg å ha gode egenskaper som f.eks å ha regenererende og beroligende egenskaper.

IdHAIR Sensitive Xclusive

Med en stor bekymring for at stadig flere opplever parfymeallergi og derfor velger bort hårprodukter med parfyme i større grad, har ID Hair valgt å utvikle sin IdHAIR Sensitive Xclusive-serie. Produktutvalget er spesielt utviklet for sensitiv hud og er laget av høy kvalitet, samtidig er det laget med en mild formel, slik at du unngår irritasjon fra parfyme og parabener på hud og hodebunn. IdHAIR Sensitive Xclusive kan brukes av alle hårtyper og er dermatologisk testet.

ID Hair ønsker å slå et slag slik at du slipper å ha allergi for å velge stylingprodukter uten tilsatt parfyme. Du kan også ta et aktivt valg for å minimere forbruket av parfymeholdige produkter. Stylingproduktene i Sensitive Xclusive-serien er også veganske.


Kjøp de deilige hårpleie- og stylingproduktene fra IdHAIR hos Med24.no | Vi tilbyr deg rask levering og fri frakt fra 499,- slik at de fantastiske produktene kommer raskt hjem til deg!


Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.