Holle

5 Produkt(er)

Historien om Holle

Holle ble grunnlagt i 1933 i Arlsheim, Sveits. Her ble Holle raskt et populært valg blant barnemat av en helt spesiell grunn. Det var det første merket i Europa som produserte økologisk babymat. Like etter ble Holle også et av de første Demeter-sertifiserte selskapene med en rekke biodynamiske produkter. I løpet av de neste tiårene utvidet Holle markedet til Tyskland og deretter resten av Europa, og i år 2000 ble Holle tilgjengelig i blant annet Asia, Australia og New Zealand. Dette er historien om et raskt voksende marked innen barnemat av høyeste kvalitet, hvor Holles biodynamiske og økologiske produkter er et trygt valg.

Alle produktene er produsert med omhu slik at barnet ditt får det beste av det beste fra Holle. Helt fra starten har Holle hatt et spesielt fokus på naturlige, økologiske og biodynamiske ingredienser, derfor er mottoet «Alltid Økologisk – Av alle de riktige grunnene» representert gjennom hver eneste handling. Babymat, morsmelkerstatning og kosttilskuddsblandinger fra Holle er produsert med innhold fra økologisk Demeter-oppdrett, som produserer avlinger og oppdrar dyr med øye for hver detalj. Dermed tar Holle ansvar for fremtiden til de neste generasjonene og ikke minst miljøet vi gir videre til dem.

Spennende, smakfull og enkel babymat til barnet ditt

Her på Med24.no finner du et bredt utvalg av deilig grøt, tyggevennlige smekker samt både morsmelkerstatning og kosttilskuddsblandinger til babyen din. Du kan for eksempel introdusere barnet ditt for grøt med Holles ulike alternativer. De ulike variantene av grøt fra Holle passer for barn fra 6 måneder.

Morsmelkerstatning og tilskuddsblanding

Morsmelkerstatningen og tilleggsblandingene finnes i 2 forskjellige typer. Den ene med økologisk kumelk fra Demeter gårder, som også inneholder 99% økologiske ingredienser totalt. Den andre varianten er basert på geitemelk og er derfor et godt alternativ til de klassiske produktene. Hos Med24.no kan du få morsmelkerstatning til bruk fra fødselen samt kosttilskuddsblanding for barn fra 6 måneder, når de langsomt skal introduseres til fast føde.


Se det store utvalget av barnemat og morsmelkerstatning hos Med24.no. Vi har enkel, trygg og rask levering, slik at produktene raskt kan nå deg og din familie!


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.