Bavicchi Geo rucculafrø til spiring Ø - 30 g
Økologiske ruccula frø fra Bavicchi GEO til hjemmespiring
Lag sunne og friske spirer hjemme. Bruke dem i salat, en smoothie, som en topping til en suppe eller i en sandwich.
Rucculaspirer er rike på antioksidanter som styrker immunforsvaret. De har en spennende og krydret smak som passer godt som en topping på middagsmaten eller på pålægg.
Fremgangsmåte:
Ruccula er en av få frø som ikke skal bløtlegges før de spires. De skal bare skylles og legges direkte til spiring, og de trives godt i spirekasser. Fordi frøene blir litt geleaktive når de blir våte, egner de seg ikke så godt til spireglass som en del andre spirer.
Spirene skal vokse i romtemperatur og utenfor direkte sollys. Det tar ca 4 dager å gå spirer fra ruccolafrø. De kan oppbevares i kjøleskap i ca 1 uke etter spiring.
rucculafrø*
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk