Bavicchi Geo mungbønner til spiring Ø - 90 g
Økologiske mungbønner fra Bavicchi GEO til hjemmespiring
Nå kan du lage friske og sunne spirer hjemme, og nyte dem i salat, smoothies, på middagsmaten eller som pålegg.
Mungbønner er en av de enkleste frøene å spire hjemme, og er så spirevillige at de ofte vokser ut av spirekassen.
Mungbønner har et høyt innhold av alle de vesentlige aminosyrene samt et høyt proteininnhold (20%). De inneholder også et vidt spekter av vitaminer og mineraler, så som vitamin A, B, C og E, samt kalsium, jern, sink, kobber, natrium, magnesium, fosfor og kalium. Dette gjør mungbønner til ikke bare en av de enkleste frøene å spire, men også en av de sunneste.
Fremgangsmåte:
Bløtlegg bønnene du vil spire natten over. Dagen etter skylles de, og legges i en spirepose, spireglass eller spireboks. Mungbønner trives overalt. La bønnene spire i romtemperatur og utenfor direkte sollys. Skyll dem 2 ganger om dagen i friskt vann. Etter ca 3 dager er spirene ferdige, og kan oppbevares for 1-2 uker i kjøleskap.
mungbønner*
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk