Hevea

Velkommen til Hevea - din naturlige partner i arbeidet for et renere liv. Danske Hevea har alt til hele familien, fra badematter og sutter til glassflasker og badeleker, samt menstruasjonsbind og kopper. Hevea er lidenskapelig opptatt av bærekraft, og deres miljøengasjement bekreftes gjennom en B Corp-sertifisering. Hevea tilbyr plastfrie og naturlige løsninger i naturgummi til fordel for mennesker, dyr og planeten.

Hva er Hevea? | Naturlige og bærekraftige materialer | Bestselgere

113 Produkt(er)

Hva er Hevea?

Er du lei av produkter som er fulle av plast? Det var Hevea-grunnlegger Terese Hoffeldt da hun ble mamma for første gang i 2007. Hun følte seg ukomfortabel med de mange kunstige materialene som syntes å omgi babyen hennes i form av smokker, tenner og leker.

Derfor grunnla hun Hevea, som er basert på gummitreet Hevea Brasiliensis, for å tilby bærekraftige og naturlige alternativer til de mange plastproduktene.

I dag tilbyr Hevea et bredt utvalg av deilige og trygge produkter som kombinerer den vakre skandinaviske estetikken med den kvaliteten og funksjonaliteten vi forbinder med dansk håndverk. Resultatet er et bredt utvalg av populære produkter som omfatter alt til babyen; smokker, tåteflasker, badematter, biteringer med mer, men også menstruasjonskopper i naturgummi - alt sammen mykt, slitesterkt og miljøvennlig.


Babyprodukter i naturlige og bærekraftige materialer

Merkets to hovedspørsmål er nært knyttet til hverandre. Hevea begynte som et spørsmål: Hvordan kan vi ta vare på barna våre og planeten vår på en litt bedre måte? For Hevea var og er svaret bærekraftige løsninger og alternativer til plast.

Derfor er alle Hevea-produktene basert på gummitreet som også har gitt merket sitt navn. Naturgummi vokser i Sørøst-Asia og er et organisk materiale. Det brytes ned naturlig og kan resirkuleres for å lage nye produkter. Derfor har naturgummi blitt et populært alternativ til plast og silikon, som stadig flere ønsker å redusere bruken av.


Hevea Bestselgere - kundenes favoritter

Er du usikker på hvilket Hevea-produkt du skal kjøpe? Da kan du lære mer om noen av de mest populære produktene fra Hevea her.

Hevea Smokker

Heveas smokker i naturgummi er blant de mest kjøpte produktene fra merket. De fine smokkene er laget av 100 % naturgummi og har et anatomisk design. Du kan velge de BPA- og PVC-frie smokkene i naturgummiens naturlige farge, men du kan også velge en av de mange vakre smokkene i dempede FDA-godkjente naturfarger.

Hevea Tåteflaske

Heveas tåteflasker er egnet for babyer mellom 0 og 3 måneder. Flaskene er laget av termisk støtbestandig glass, noe som betyr at de forblir smaks- og luktfrie uansett innhold. Smokken er laget av naturgummi og er helt fri for BPA og PVC.

Hevea Badedyr

Gjør badetiden til en lek med de vakre badedyrene fra Hevea! Du kan velge mellom den søte Hevea Kawan Badeand og de søte hvalene Harald og Ingebord. Badedyrene kan også brukes på land som leketøy eller tyggeleker. Mange er også glade i Hevea Stjerneball-leken, som kan stimulere den motoriske utviklingen hos barn.

Hevea Bitering

En bitering kan lindre sårt og irritert tannkjøtt i forbindelse med melketenner. De fine biteringene er trygge for barn å bruke, da de er laget av 100 % naturgummi og er fri for skadelige kjemikalier. Heveas biteringer er skånsomme og har en ru/mønstret overflate som beroliger tannkjøttet.

Hevea badematte

Unngå fallulykker på glatte gulv med Hevea Bath Mat i 100 % naturgummi. Badematten gjør det trygt og morsomt å dusje, slik at verken barn eller foreldre risikerer å skli og skade seg.

Hevea LOOP - Menstruasjonskopp

HEVA Loop er laget av naturgummi, som er et plantebasert, plastfritt og biologisk nedbrytbart materiale. Naturgummi er ekstremt fleksibelt og mykt, noe som gjør koppen behagelig og sunn å bruke. Du unngår både tørrhet og farlige kjemikalier i underlivet. Loop-designet gjør koppen enkel å brette sammen og sette opp, og enkel å støvsuge og fjerne. I tillegg sørger den karakteristiske LOOP-formen på håndtaket for at du alltid har et godt grep.


Kjøp Hevea hos Med24.no

Når du handler på Med24.no, finner du ofte gode tilbud på Hevea. Vi har rask levering. Som medlem av vår kundeklubb får du poeng når du handler, slik at du raskt kan spare penger på de mange flotte produktene - helt gratis!

pil til toppen

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.