Herôme

26 Produkt(er)

Herôme - Luksuriøs og raffinert neglepleie

Vi har alle opplevd spaltede og flisete negler, de misfarvede negler og de myke, som raskt knekker og etterlater oss med et oppgitt sukk. Heldigvis er vi hos Med24.no blitt offisiell webforhandler av Herôme, og vi tilbyr deg derfor en helt luksuriøs og virkningsfull neglepleie, som kan gjøre dine negler innbydende, feminine og glansfulle igjen!

Drømmer du om sterkere negler? Så kan du nå forebygge alt fra revnede neglebånd, fjerne misfarging av negler, gjendanne samt styrke dine negler ved hjelpe av Herôme Cosmetics!

Hva er Herôme?

I mer enn 35 år har Herôme vært pioner innenfor pleie av hender og negler. Grunnleggeren Margreet van Roemburg plagdes selv med sine negler, og oppdaget et middel som kunne hjelpe på hennes problemer. Hun valgte deretter å videreutvikle produktet som i dag har skapt grunnlaget for en lang rekke kvalitetsbetonte og luksuriøs pleie basert på rene midler.

Verdenskjent merke

Herôme Cosmetics startet sin suksess på Hollands marked med negleherderen samt naturlig neglepleie. De virksomme produkter har siden bredt seg til hele verden og skapt innbydende og flotte hender hos flere mio. forbrukere. De har som følge av anerkjennelsen valgt å utvide sortimentet med annen lekker pleie, hvor du kan finne desinfeksjon, øyenpleie i form av bl.a. Herôme Wonderpen. Du kan dessuten finne fotfil og fothøvel i sortimentet samt Herôme makeupfjerner.

Bevist virkning og egen produksjon

Herôme legger stor vekt på forskning, veldokumenterte produkter, troverdighet og kundetilfredshet. Merket selger derfor ikke bare ord, men fantastiske produkter, hvor effekten er bevist og imøtekommer kundenes behov og ønsker. Produktene er både skånsomme og allergivennlige, og er derfor tilpasset enhver sjel.

For å sikre den høye kvalitet er Herôme Cosmetics en av de få selvstendige hollandske produsenter av kosmetikk. De utvikler, fremstiller og distribuerer alle deres produkter i inn- og utland.

Den gyldne vei til vakre negler

Vakre negler er langt fra en selvfølge, og det krever oftest en kjærlig hånd, tid og gode produkter for å vedlikeholde sunne og sterke negler. Heldigvis har Herôme gjort det lett og enkelt med Herôme neglekur samt neglepleie, hvor du finner en masse negleprodukter som kan gi dine hender et flott uttrykk til enhver anledning. Vi har listet noen av de største hit blant kvinner nedenfor:

Herôme Negleolje

Hos Med24.no finner du en rekke av forskjellige nærende nail oils fra Herôme, som er særlig effektive til å pleie og styrke negler samt neglebånd helt i dybden med et innhold av nyttige oljer samt Vitamin E og F.

Herôme negleherder også kjent som Herôme negleforsterker

Blant disse finner du Nail hardener i forskjellige grader - som Herôme Nail Hardener Extra Strong. Negleherderens eksklusive innhold gjør selv de mykeste og svakeste negler sterke og harde, så du slipper for flisete negler og riller.

Herôme Nail growth explosion

Opplever du negler som hverken gidder å gro eller fremstå glansfulle? Så er du langt fra den eneste, og Herôme har derfor også valgt å komme ditt behov til unnsetning. Med deres Nail Growth Explosion blir dine neglers tilstand forbedret, mens veksten av neglen stimuleres. Innenfor kort tid vil du allerede kunne oppleve de flotteste resultater.

Herôme Neglelakkfjerner

De fleste, der går op i deres negles udseende er flittige anvendere af neglelak. Hertil er Herôme Neglelak et oplagt valg for dig, der ønsker sund, flot og sikker udsmykning af dine negle. De fleste neglelak misfarver neglene, og diverse neglelakfjernere forbedrer langt fra deres tilstand. Herôme har udviklet deres Caring Polish Remover, Pads samt neglelak med henblik på, at neglene skal efterlades lige så sunde og stærke som udgangspunktet.  

Herôme Exit damaged nails serum

Har du allerede utsatt dine negler for skadelige produkter er det dog heller ingen grunn til bekymring. Herôme redder nemlig dine negler selv på hengende håret. Deres EXIT Damage Nails Serum er herfor en vilt effektiv kur til skadede negler bl.a. forårsaket av kunstige negler. Serumet består av et avansert vitaminkompleks som hjelper neglenes naturlige balanse.

Herôme sett og gaveesker

Hvem sir ikke at neglepleie også kan gjøre en kvinne myk i knærne?

Veien til mer velvære og en kvinnes hjerte kan nemlig hurtig vinnes med Herôme gaveesker. Er du på jakt etter å skjemme bort deg selv eller en helt særlig gave, går du aldrig feil med hverken Herôme Fransk Manikyr sett eller en gaveeske med Herôme Nail Whitener samt Nailhardener Strong. Du kan dessuten finne en lekker gaveeske med negleolje!

Ønsker du en gave af særlig omtanke kan du med stor fordel også selv kombinere en rekke av de raffinerte produkter fra Herôme.

Kjøp Herôme Cosmetics hos Med24.no

Når det kommer til din pleie og eget velvære er det helt okay å stille høye krav – Man bør derfor heller aldri nøyes når det gjelder flotte og velpleide hender og negler. Herôme Cosmetics kvalitetsbevisste og effektive pleie dekker derfor ethvert behov og finnes til selv den mest kresne sjel.

Den ultimative pleie kan nå kjøpes til lekre tilbud og minst like så ultimative priser hos Med24.no!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.