Ansiktsvisir m. tre ekstra skjermer

1
Se alle produkter fra Med24
Varenummer: 43182

Ansiktsvisir med ekstra skjermer til beskyttelse av øyne, munn og nese mot sprut fra nys og hoste

Dette gjenbrukbare ansiktsvisir er designet til å beskytte dine øyne, nese og munn mot sprut og sprøyt fra væsker. Det dekker fra øre til øre og ned til haken. Den gjennomsiktige PET-skjermen inneholder antifog, som hjelper med å unngå at visiret dugger og holde klart utsyn. Visiret er onesize med justerbar strikk som lett kan tilpasses din hodestørrelse. I tillegg har visiret 2 mm skumstykke ved pannen for god komfort, 180 grader vippefunksjon og kan dermed vippes opp fra ansiktet. Når visiret ikke er i bruk kan det stå på bordet eller henges opp uten å risse PET-skjermen.
Med visiret følger det med 3 ekstra PET skjermer som kan skiftes ved behov.

Produktet er designet og testet i henhold til standard EN166:2001 og oppfyller kravene som er angitt i PPE EU 2016/425 som en kategori II PPE(Optisk klasse 1).Visiret er CE-godkjent og markert på selve hoderemmen.

Anbefalt bruk

Visiret leveres med tre skjermer og derfor skal det settes sammen før bruk. Klikk skjermen på den blå plast hoderemmen. Deretter kan du montere gummistrikken på hver sin side av remmen etter din hodestørrelse. Hold visiret mot ansiktet, og trekk visiret over hodet.

Rengjøring

Ta visiret av under rengjøring for å beskytte øynene. Skjermen skal rengjøres med rengjøringsmiddel eller desinfiseringsmiddel.

Oppbevaring og bortskaffelse

Visiret skal oppbevares rent og tørt for å unngå støv, risser og unødvendig slitasje. Oppbevar ikke produktet i direkte sollys eller i temperaturer over 30 grader eller under 5 grader (Celsius).
Emballasjen kan resirkuleres som papp og den indre plastposen som myk plast (PE). Visiret skal bortskaffes som brennbart avfall.


Innhold: 1 blå plast hoderem + 3 PET skjermer.

Se alle produkter fra Med24
Varenummer: 43182

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.