Scheriproct salve - 30 g

1
Se alle produkter fra Scheriproct
Varenummer: 45013

Scheriproct salve er et reseptfritt legemiddel som virker smertestillende, kløestillende og helende ved hemoroider

Scheriproct er et reseptfritt legemiddel som kan brukes ved hemoroider i og omkring endetarmsåpningen for voksne over 18 år. Scheriproct virker desinfiserende, smertestillende, kløestillende og helende på slimhinnen i endetarmen. Rektalsalven inneholder prednisolon som har en kraftig betennelsesdempende virkning, og cinkokain som er lokalbedøvende og har en rask smertestillende effekt.

Scheriproct skal ikke brukes de tre første månedene av graviditeten grunnet innholdet av kortikosteroid. Bør ikke brukes over lengre tid uten at alvorlige sykdommer er utelukket. Hvis irritasjon eller blødning fra endetarm oppstår, bør lege kontaktes. Følg nøye anbefalt dosering, da for høye doser kan gi flere bivirkninger.

Anvendelse

Vanligvis påføres rektalsalven to ganger daglig, men opptil fire ganger den første dagen for å oppnå en raskt innsettende lindring.

Salven skal helst påføres etter avføring og smøres i og omkring endetarmsåpningen. For å bruke rektalsalven inne i endetarmen skrur man det vedlagte røret på tuben.

Kontakt legen dersom du ikke føler deg bedre etter 2-3 ukers behandling med Scheriproct. For å redusere risikoen for at huden rundt endetarmen blir tynnere, skal Scheriproct ikke brukes sammenhengende i mer enn 4 uker.

Forsiktighetsregler

Bruk ikke Scheriproct dersom du er allergisk overfor prednisolon eller cinkokainhydroklorid eller noen av de andre innholdsstoffene i dette legemidlet, hvis du har tuberkulose eller syfilis i endetarmen eller ved virussykdommer, f.eks. vannkopper, herpes simplex.

Gravide og ammende

Graviditet
Skal ikke brukes de 3 første månedene av graviditeten. Det er sannsynlig at fosteret kan påvirkes. Rådfør deg derfor med lege før bruk av Scheriproct dersom du er gravid.

Amming
Rådfør deg med lege eller apotek før du tar noen form for medisin.
Det er lite sannsynlig at barn som ammes påvirkes. Rådfør deg likevel med lege før bruk av Scheriproct ved amming.

Oppbevaring og holdbarhet

Oppbevares ved høyst 25ºC.

Les pakningsvedlegget her

Innhold: 30 gram


Med24 apotek er underlagt apotekloven. Dette produktet kan derfor bare kjøpes av personer over 18 år. Det er kun tillatt å kjøpe ett produkt av gangen.

Prednisolonkaproat tilsvarende prednisolon 1,5 mg/g og cinkokainhydroklorid 5 mg/g. Hjelpestoffer er 2-oktyldodekanol, lakserolje, makrogol 400-monoricinoleat, parfymeolje (Chypre).

Se alle produkter fra Scheriproct
Varenummer: 45013
Legemiddel
Legemiddel

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.