Hedrin

6 Produkt(er)

Hedrin er bra for barn - veldig tøff mot lus

Til tider kan det virke umulig å bli kvitt lus, men heldigvis finnes det et enkelt, allergivennlig og svært effektivt middel som både kan bekjempe og forebygge lus hos deg og barna dine.

Hedrin - Lusekuren for barn

Hedrin er en allergimerket, svært effektiv beskyttelse og behandling mot lus og lusegg. Det populære merket tilbyr fire ulike produkter som er så skånsomme at de kan brukes av gravide, ammende og barn helt ned i 6-månedersalderen.

Med Hedrin er det til og med ingen risiko for resistens, da det har en fysisk virkningsmekanisme! Produktene kan derfor brukes så ofte du ønsker eller har behov for det.

Lusebehandling som virker

Det har lenge vært snakk om resistente lus og studier der man har funnet resistente lus i forbindelse med bruk av giftige legemidler. Giftige lusemidler inneholder ulike typer insektmidler som er i stand til å drepe lus.

Over tid vil lusene bli resistente mot den aktuelle lusetypen, og medikamentet vil bli ineffektivt.

Alle Hedrin-produkter virker fysisk på lusene ved at de fysisk kapsler dem inn. Dette betyr at lusene ikke kan utvikle resistens mot produktet. Dette betyr også at du trygt kan bruke Hedrin i familien din - så ofte du vil og så snart du trenger det - fordi det virker gang på gang!

De fire Hedrin®-produktene

Hedrin har fire veldokumenterte og skånsomme produkter i sortimentet. De kjennetegnes alle av sin egen unike farge, slik at du enkelt kan skille mellom hvilket lusemiddel du foretrekker.

Hedrin Once

Hedrin Once er lett gjenkjennelig med sin røde farge. Det er den perfekte løsningen for deg som vil bli kvitt lusene en gang for alle! Lusekuren dreper både lus og egg på én gang, slik at du slipper å behandle på nytt.

Hedrin Treat and Go

Hedrin treat & go er nesten umiskjennelig med sin slående gule farge. Med denne lusebehandlingen fra Hedrin trenger du ikke å bekymre deg for å gjøre behandlingen nå og da. Moussen kan raskt påføres i håret og vaskes ut i løpet av 24 timer! Det har aldri vært enklere å bekjempe lus.

Allergimerking - for din trygghet

Mange mennesker har problemer med allergi, overfølsomhet og hudirritasjoner knyttet til visse stoffer. Noen ganger kan det være vanskelig å vite hvilke stoffer man bør unngå, og om de i det hele tatt finnes i produktet man holder i hånden.

Med Hedrin kan du unngå alt bryderiet på flere måter. Alle produkter fra merket er merket med AllergyCertified, som er den internasjonale allergisertifiseringen.

Hedrin er fri for:

  • Skadelige kjemikalier
  • Insektmidler
  • Parfymer
  • Parabener

Kjøp Hedrin lusebehandling hos Med24.no

Er du lei av at det kribler og krabber i hodebunnen når du får uventet besøk av lus? Da er det på tide å finne frem Hedrin. Hedrin tar seg av luseproblemet ditt raskt og effektivt! Alt fra hodelus til luseegg kontrolleres og forebygges på samme tid.

Hos Med24.no finner du Hedrin i alle 4 utgaver til gode priser. Vi tilbyr både gratis frakt og rask levering, slik at du kan komme lusene til livs på kort tid.

Se resten av lusesortimentet vårt her.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.