Happy

Happy - Lave priser og hurtig levering

«Happy» er Med24s eget merke, som er utviklet med mål om å tilby produkter for ethvert behov; utvalget inneholder derfor alt fra strikker og hårspenner til bomullspads og sminkekoster. Les mer om de spennende produktene fra Happy her.

82 Produkt(er)

Happy - Med24s eget merke

Hos Med24.no drømmer vi om å gi deg helse for kropp og sjel til en rimelig, overkommelig pris, hvor alle kan delta – uansett alder, kjønn og behov. I denne ånden har vi utviklet vårt eget merke, Happy, som tilbyr våre kunder et bredt utvalg av produkter. Dette inkluderer alt fra hårstrikk og hårspenner til bomullsballer og sminkekoster. Happy er beregnet på deg som bryr seg om det visuelle utseendet og kvaliteten, men ikke ønsker å betale dyre dommer for et produkt – enten det er personlig pleie, skjønnhet eller basisvarer.

Produkter til lav pris, men høy med kvalitet!

Noen ganger går ikke pris og kvalitet hånd i hånd – og vårt eget merke, Happy, er et bevis på det! Selv om prisen er lav, er det ikke gått på kompromiss med verken kvalitet, kreativitet eller det visuelle uttrykket; derfor har du muligheten til å skape en fin sminke-look, en vakker frisyre eller optimal hudpleie uten å sprenge banken på dyre produkter.

Beregnet for enhver anledning og ethvert behov

Produktene fra Happy er delt inn i ulike serier og produktgrupper, slik at du kan finne produktet som oppfyller akkurat dine krav til uttrykk, kvalitet og pris:

Happy Makeup

Denne serien tilbyr sminkebørster og sminkebørstesett slik at du kan skape et personlig, profesjonelt utseende. Børstene kommer i forskjellige farger, former og størrelser, slik at du kan finne børsten eller settet som dekker dine behov. Børstene er alle av høy kvalitet og gir et feilfritt og profesjonelt resultat. Alle sminkekostene fra Happy er også veganske.

Happy Hair

Enten du ønsker å lage et nøytralt og praktisk oppsett med strikk eller ønsker en festlig look med en fargerik hårspenne, finner du produktet i Med24s utvalg av hårtilbehør. Produktserien tilbyr både hårspenner, kammer og strikker i ulike former, farger og uttrykk.

Happy Basic

Basisvarer er varer som er essensielle og nødvendige i din daglige hud- eller hårpleierutine; f. eks. bomullspinner og bomullspads. Hos Med24.no kan du derfor kjøpe bomullspads og bomullspinner fra Happy i flere former og størrelser til en god, overkommelig pris, noe som er spesielt viktig når det er et produkt du trenger igjen og igjen.


Gå på jakt i det spennende og varierte utvalget av produkter fra vårt eget merke, Happy. Vi tilbyr produkter av god kvalitet til en overkommelig pris.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.