HårStopp

HårStopp stopper uønsket hårvekst. HårStopp er milde kremer som får hårene til å slutte å vokse. Basert på naturlige ingredienser og klinisk testet med 98 % tilfredshet. Velegnet for lyse og mørke hår. HårStopp finnes i tre varianter – én til kropp, én til ansikt og én til bikinilinjen.

Om HårStopp | 3 varianter | Slik brukes HårStopp | Kliniske testet

1 Produkt(er)

Om HårStopp

HårStopp er et merke fra Arcon Scandinavia, som siden 1997 har produsert og solgt kvalitetsprodukter innen hår- og kroppspleie. Å velge produkter med omhu har siden starten vært firmaets styrke og grunnlaget for den gode responsen produktene har vekket hos kundene. De legger vekt på å anvende så rene og naturlige produkter som mulig. Med HårStopp kan de som eneste på markedet tilby kremer som kan stoppe hårveksten der det ønskes.

Innovasjon: Stopp uønsket hårvekst med HårStopp

Glem den evige kampen mot gjenstridig hårvekst og si farvel til barberhøvler, kjemikaliebaserte kremer og pinsetter. Nå presenteres HårStopp – milde og skånsomme kremer som effektivt kan stoppe hårene fra å vokse, og som kan brukes av både kvinner og menn på hele kroppen. Følg bare HårStopps enkle behandlingsprogram for å si farvel til uønsket hårvekst i ansiktet, på bena, under armene, ved bikinilinjen og andre steder hvor det er ønskelig. Etter daglig bruk i 3-6 måneder er hårveksten i de fleste tilfeller stoppet. Deretter er det tilstrekkelig å bruke kremen 2-3 ganger i uken for å opprettholde resultatet. HårStopp er skånsom mot huden og trenger raskt inn, noe som etterlater huden frisk, elastisk og myk. Kremene er basert på naturlige ingredienser, og det er ingen rapporteringer om hudirritasjoner eller andre allergiske reaksjoner fra brukerne.

3 varianter – ansikt, kropp og bikini

92 % av kvinner i alderen 15-65 år bruker hjelpemidler for å håndtere uønsket hårvekst. Dette skyldes både kosmetiske og praktiske behov. Mens håret på hodet ofte sees på som en kvinnes pryd, anses hårvekst på andre deler av kroppen ofte som uønsket, både hos kvinner og menn. Løs dette problemet med HårStopp, skånsomme og effektive kremer som kan redusere og stoppe uønsket hårvekst. Med tre varianter - for kroppen, ansiktet og bikinilinjen - tilbyr HårStopp en skreddersydd løsning for dine behov.

  • HårStopp Ansikt – 15 ml: HårStopp Ansikt er velegnet til å stoppe hårveksten på blant annet overleppen, haken, kinnene og andre områder i ansiktet hvor du ønsker en glatt og hårfri hud.
  • HårStopp Kropp – 100 ml: HårStopp Kropp er velegnet til å stoppe hårveksten på hele kroppen, inkludert blant annet ben, armer, armhuler og mage.
  • HårStopp Bikini - 30 ml: Få en glatt bikinilinje hele året med HårStopp Bikini. HårStopp Bikini har en høyere konsentrasjon av de aktive ingrediensene, da hårene i bikinilinjen typisk er mer gjenstridige.

HårStopp produktserien er egnet for alle hudtoner samt hårfarger og -typer, uansett om hårene er strie eller myke som dun, lyse eller mørke. Ideell for sensitiv hud.

Slik brukes HårStopp

1. Begynn med å fjerne hårene på det ønskede området. Voks anbefales for optimal synkronisering av hårenes syklus (se nedenfor), men andre metoder kan også brukes.
2. Deretter påføres HårStopp-kremen jevnt over området. For optimale og raske resultater anbefales det å bruke kremen to ganger daglig (morgen og kveld). Kremen skal ikke skylles av.
3. Etter 4-6 uker kan det være nødvendig å gjenta hårfjerningen med voks eller en annen metode. Du vil legge merke til at det vokser færre hår ut, og de vil være lysere og finere.
4. Etter 2 måneder vil du kunne begynne å se resultater, og etter 4-6 måneder kan problemet med uønsket hårvækst være løst. Vedlikehold resultatet ved å bruke HårStopp kremen 2-3 ganger i uken.

Synkronisering forbedrer og fremskynder resultatene

Synkronisering innebærer at alle hårene bringes til samme stadie i deres livssyklus. Grunnleggende gjennomgår alle hår tre faser: en vekstfase, en hvilefase og en sluttfase, også kjent som anagen, katagen og telogen.

Hårets syklus og vekstintensiteten varierer avhengig av kroppsområdet. Det optimale resultatet oppnås når alle hårene er i vekstfasen samtidig. Dette oppnås ved å vokse det aktuelle området. Etter en voksbehandling er hårvæksten synkronisert, og behandlingen med HårStopp kan startes. Voksbehandling er den metoden som sikrer det beste og raskeste resultatet, men naturligvis kan andre metoder også brukes for å "nullstille" hårveksten.

Kliniske studier

HårStopp™ har gjennomgått klinisk testing og dokumentasjon med formål om å vurdere effektiviteten i å stoppe og forebygge uønsket hårvekst. Studiet inkluderte 60 kvinner i alderen 18 til 50 år, som ble fulgt og analysert over en periode på seks måneder. Resultatene viste at 98% av kvinnene opplevde en betydelig reduksjon i hårveksten, og 63% oppnådde fullstendig stopp av hårveksten på det behandlede området. Samtidig ble det utført ytterligere kliniske studier angående eventuelle hudirritasjoner og andre bivirkninger. Disse studiene viste ingen påvisbare bivirkninger, irritasjoner eller risiko ved bruk av produktet.

Dokumentert effekt

Vi kan ikke garantere nøyaktig hvor lang tid det vil ta før de uønskede hårene dine slutter å vokse. Hårtyper varierer mye fra person til person, akkurat som mengden hår på kroppen gjør det. Faktorer som alder, hårfarge, kjønn, hormoner og genetikk spiller en avgjørende rolle. Imidlertid viser kliniske studier og grundige tester at 98% av de som har brukt HårStopp, oppnår ønskede resultater innen 4-6 måneder. HårStopp er en enkel metode og en utrolig effektiv behandling, som mange idrettsutøvere også finner stor glede i - mange slipper til og med bryet med å fjerne kroppshår før konkurranser.

Slik virker HårStopp

De biologisk aktive ingrediensene i HårStopp bidrar til å forhindre håret i å vokse ut igjen (permanent reduksjon). Disse aktive ingrediensene inkluderer "sterolkomplekset BioAlfa", som består av spesielle steroler utvunnet fra soyaclysiner. BioAlfa-komplekset trenger ned i hornlaget til hårsekken lokalt i det behandlede området. I hårsekken og ved hårrøttene påvirker komplekset den 5-alfa-reduktasen og det isoenzymet som er ansvarlig for hårveksten. BioAlfa-komplekset kan derfor forhindre dannelse av testosteron fra androstendion og gripe inn i prosessen der testosteron omdannes til dihydrotestosteron (DHT). DHT anses for å være hovedårsaken til den såkalte "Androgene Alopecia", som ofte sees hos unge menn som mister håret ved tinningene og utvikler en begynnende måne. Dette kan ofte føre til totalt hårtap på issen. BioAlfa-komplekset påvirker på en tilsvarende måte omdannelsen av testosteron i hårsekken, men kun lokalt i det behandlede området.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.