Silver Shampoo

Silver shampoo er designet for å nøytralisere gule undertoner i blondt og grått hår. Dens unike pigmentering hjelper med å oppfriske og bevare en kjølig hårfarge, samtidig som den gir håret et fornyet glans.

Hvordan fungerer silver shampoo? | Fordeler med sjampoen | Hvordan bruke silver shampoo?

25 Produkt(er)

Silver Shampoo – hemmeligheten bak kald glans fri for gule undertoner

Det finnes veldig mange sjampoer som kan gjøre forskjellige ting for håret ditt. Men hva er en silver shampoo, og hva kan den gjøre for deg?

Silver shampoo, også kjent som lilla sjampo, er ikke bare en vanlig sjampo. Den har en spesiell evne til å nøytralisere gule undertoner i håret, noe som gir det et friskere og kaldere skjær. Dette er spesielt nyttig for dem med blondt, grått eller lyst hår som ønsker å bevare en kjølig nyanse og unngå det gule skjæret som ofte kan oppstå over tid. Men det er ikke bare farget hår som kan dra nytte av denne sjampoen. Naturlig grått hår kan også få et løft og en fornyet glans.Hvordan fungerer sølvsjampo?

En sølvsjampo er ikke bare en vanlig sjampo med en fin farge. Den lilla fargen i en sølvsjampo spiller nemlig en sentral rolle i hvordan produktet fungerer.

For å forstå hvordan en sølvsjampo fungerer, må vi se på fargesirkelen. Lilla og gult er komplementærfarger, noe som betyr at de nøytraliserer hverandre. Når sølvsjampo påføres i gult hår, jobber det lilla pigmentet i sjampoen med å nøytralisere de gule undertone, noe som resulterer i en kaldere og mer nøytralisert glød.

På et teknisk nivå trenger de lilla pigmentene inn i hårets ytre lag og balanserer de gule tonene som kan være forårsaket av en rekke faktorer, inkludert sollys, klor, hårfarging og naturlig aldring.

Det er viktig å merke seg at effekten av silver shampoo varierer avhengig av hårets porøsitet og den tiden sjampoen får lov til å sitte i håret. Jo lengre tid sjampoen sitter i håret, desto mer intens vil nøytraliseringen være.Fordeler med å bruke silver shampoo

En silver shampoo unike sammensetning og egenskaper gir en rekke fordeler som mange allerede har opplevd. Her er noen av de mest fremtredende fordelene ved å integrere silver shampoo i din hårpleierutine:

 • Det lilla pigmentet hjelper med å nøytralisere gule toner, noe som gir håret en kjøligere nyanse.
 • Ideell for dem som ønsker å unngå det gule skjæret som ofte kan oppstå i blondt eller grått hår.
 • Hjelper med å bevare fargens kalde skjær i blondt hår, og forlenge tiden mellom fargebehandlinger.
 • I tillegg til fargesetting kan sølvsjampo også gi håret ny glans og vitalitet.

Ved å forstå og utnytte disse fordelene kan silver shampoo bli en uunnværlig del av din hårpleie.Hvordan og når skal du bruke silver shampoo?

Å bruke silver shampoo er ikke veldig annerledes enn å bruke vanlig sjampo, men det er noen spesifikke trinn og tips som kan hjelpe deg med å oppnå de beste resultatene. Du må imidlertid være oppmerksom på at det kan være individuelt fra silver shampoo til silver shampoo hvordan den skal brukes. Men som utgangspunkt kan du følge disse trinnene:

 1. Begynn med å gjøre håret ditt vått. Dette vil hjelpe med å fordele sjampoen jevnt.
 2. Ta en passende mengde silver shampoo i hendene dine og jobb den inn i håret ditt fra rot til spiss. Husk at produktet er veldig pigmentert, så en liten mengde kan gå langt.
 3. Dette er det viktigste trinnet. Avhengig av hvor intens en effekt du ønsker, kan du la sjampoen sitte i 1-10 minutter. Jo lengre tid, desto mer intens vil effekten være. Men vær forsiktig – for mye tid kan resultere i et uønsket lilla skjær.
 4. Når den ønskede virketiden er oppnådd, skyll håret ditt grundig med kaldt eller lunkent vann. Dette vil hjelpe med å lukke hårets skjellag og bevare den kjølige nyansen.
 5. Etter bruk av silver shampoo er det en god idé å bruke en god hårkur for å gi håret fuktighet.
 6. Avslutt med en fuktighetsgivende balsam for å lukke hårets skjellag.

Tips for optimal bruk:

 • Avhengig av håret ditt og dine ønsker kan du bruke silver shampoo 1-3 ganger i uken. Hvis du merker at håret begynner å få en lilla glød, kan du redusere bruken.
 • Mindre er mer! På grunn av sjampoens høye pigmentering er det ikke nødvendig å bruke store mengder for å oppnå gode resultater.

Ved å følge denne veiledningen og tipsene kan du sikre deg at du får mest mulig ut av din silver shampoo og oppnår det ønskede resultatet.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.