Hårbørster Hodebunnsbørster Rundbørster Hårkammer

Hårbørster

Gi håret ditt den behandlingen det fortjener med en god hårbørste. Her finner du et stort utvalg av hårbørster og kammer som hjelper til å vedlikeholde et flott hår. Les mer om hvilken hårbørste du bør velge her!

159 Produkt(er)

En god hårbørste er et uunnværlig verktøy

En god hårbørste er en tro følgesvenn når du skal temme håret ditt og gre ut knuter eller floker, og det finnes mange forskjellige typer avhengig av hvilken hårtype du har. Den beste hårbørsten for deg er den som passer din hårtype og hjelper deg med å style håret ditt slik du ønsker det.

Forskjellige hårtyper krever forskjellig pleie og behandling, inkludert hårbørster, og de fleste vil jo gjerne ha glansfullt, vakkert og mykt hår. Derfor er det viktig at du velger den beste hårbørsten for ditt hår, slik at du kan ta vare på håret ditt på best mulig måte, og stå igjen med et flott sluttresultat.

Når du velger en god hårbørste for håret ditt vil arbeidet bli en del enklere for deg, da riktig hårbørste vil gjøre håret ditt mer medgjørlig for styling.


Hvilken hårbørste skal du velge?

Det finnes mange forskjellige typer hårbørster, alle gode på hver sin måte. Det handler om å finne ut hvilken hårtype du har, og hva du ønsker at hårbørsten eller kammen skal gjøre.
Rundbørste

En hårbørste med et rundt børstehode, er spesielt god å style med og bruke sammen med en hårføner for å skape volum. En rundbørste er god å style både kort og langt hår med, og kan fås med forskjellige diameter, slik at du kan få den som passer best til ditt hår i forhold til om du skal lage små eller store bølger.

Med en god rundbørste kan du tilføre en vakker fylde i håret ditt og fortsatt få det til å se blankt og flott ut. Å style med en rundbørste kan imidlertid kreve øvelse, men så snart du har fått taket på det, vil det være enkelt for deg å skape det vakreste volumet.
Børste for krøllete hår

Å bruke en vanlig hårbørste i krøllete hår er ikke den beste ideen, da en vanlig hårbørste vil spre krøllene og gjøre dem frizzy.

En bredtannet kam er derimot velegnet for krøller, da den ikke skiller håret og ødelegger krøllene. Tennene på en bredtannet kam kan hjelpe deg å få mer definerte krøller, og unngå frizzy lokker, samt få floker ut av håret. Men med et krøllete hår, må du huske at det aldri er en god ide å børste eller gre håret når det er tørt, da det ikke vil gjøre noe godt for krøllene dine.
Børste for flokete hår

Sliter du med flokete hår, er en Wet brush et godt valg. De populære Wet brushes kan brukes både i vått og tørt hår, og er designet for å kunne løse opp knuter og floker uten å skade håret. En Wet brush passer både for tykt og tynt hår, uansett om det er kort eller langt.

Det kan være vanskelig å løse opp knuter og floker i tørt hår, og mange hårbørster kan du ikke bruke i vått hår uten å skade hårståene. Men en Wet brush er så skånsom at den ikke skader håret ditt, selv om det er ekstra skjørt når det er vått.
Børste med villsvinhår

En hårbørste med villsvinhår kan få håret ditt til å se ekstra mykt og skinnende ut. Villsvinhårene vil hjelpe til å fordele de naturlige oljene fra hodebunnen din, slik at du får jevnt fordelt dem utover lengdene av håret ditt. Dette bidrar til å pleie håret på en naturlig måte og gir en flott glans. Mange foretrekker en hårbørste med villsvinhår, da de er skånsomme å bruke.
Hodebunnsbørste

En scalp brush er en børste til hodebunnen som stimulerer og setter i gang blodstrømmen. Denne typen kan brukes av alle uansett om du har krøller eller rett hår. En scalp brush brukes i dusjen de dagene du skal vaske håret. Du kan med fordel bruke din hodebunnsbørste i forbindelse med sjamponering, slik at du får produktet jevnt fordelt. Bruk sirkulære bevegelser med et lett trykk og masser hodebunnen din med den.
Børste for barn

Når barn leker har håret deres en tendens til å floke seg til. Det er derfor viktig å ha en god hårbørste til barna dine, som kan hjelpe til å få gre ut hverdagens floker.

Er du på utkikk etter en hårbørste til barn, kan du finne vårt utvalg her!


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.