GOSH Copenhagen


GOSH Copenhagen - HAIR GOSH Copenhagen - Ansigt

Utforsk det store sortimentet av makeupprodukter og kosmetikk fra danske GOSH Copenhagen. Alt du trenger for å skape flotte looks til billige priser.

103 Produkt(er)

GOSH Copenhagen - Dansk makeup og kosmetikk til ethvert behov

Du kjenner nok GOSH Cosmetics, og har sett deres fine makeup på hyllene i mange år. Men visste du at GOSH er et dansk merke? GOSH Copenhagen ble stiftet allerede i 1945 som en medisinalvirksomhet, men ble raskt et kosmetikkfirma som produserte alle former for makeup. Nå er GOSH et internasjonalt merke som hele tiden følger både trends såvel som forbrukeretterspørselen for å fremstille nye, innovative produkter til å utvide deres kjempe produktsortiment med. GOSH markedsføres og selges i dag i mer enn 80 land over hele verden, og det går kun fremover.

Dansk formulert, dansk produsert

GOSH ønsker at hvert produkt som når ut til forbrukeren skal avspeile deres egne, danske verdier. Av denne grunnen utvikles og distribueres alle GOSH produkter fra deres eget kontor og egen fabrikk i Danmark, hvor tett samarbeid med råvareleverandørene sikrer at det kun anvendes ingredienser av høy kvalitet. 70% av deres sortiment produseres i Danmark, mens de resterende 30% produseres i andre land innenfor EU. Dermed kan du føle deg helt trygg samt være sikker på å få et produkt i toppklasse når du kjøper makeup- og pleieprodukter fra GOSH. Størstedelen av sortimentet er uten parfyme og Vegan, hvilket er spesielt fordelaktig for deg med følsom hud, eller deg som ønsker å bruke vegansk makeup.

Bredt produktsortiment med makeup til enhver stil

GOSH Copenhagen har et særlig bredt utvalg av produkter, da de ønsker å gjøre det mulig for deg helt selv å sette sammen looks etter din unike stil. Med flere forskjellige mascaraer, leppeprodukter, foundations og øyenskygger å velge imellom, kan du skape de flotteste hverdagslooks samt de mest eksklusive looks til kveldens fester.

Hos Med24 finner du et vell av produkter fra underkategoriene:

GOSH Ansikt: et bredt utvalg av primere, foundations, concealere og pudderprodukter samt blushes, highlightere og contour-produkter til enhver hudtone.
Velg dine yndlingsprodukter og kombinér dem for å bygge opp looks med flere lag for en perfekt, flott hud og et ansikt fylt med liv og farger.

GOSH Øyne: her finner du masse forskjellige mascaraer, eyelinere, øyenskygger, øyenbrynsprodukter og serums som kan fremheve og definere dine øyne og bryn i dramatiske og flotte looks. I serien er blant annet GOSHs populære Growth Serum som er et øyenvippeserum, som forvandler vippene uten at det koster for mye.

GOSH Lepper: lekre leppestifter, skinnende lipglosses og ekstra holdbare lipliners som gir deg glamourøse, fyldige og uimotståelige lepper. Her finner du både varianter i nude, rosa og klassiske farger, så du kan skape looks til enhver begivenhet.

GOSH er det perfekte merket til deg som går etter nordisk makeup i høy kvalitet, som lar deg følge tidens trender og tendenser til helt overkommelige priser.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.