Goldwell

Goldwell har utviklet en komplett hårserie med kvalitetsprodukter for både pleie og styling av håret. Les mer om Goldwell her.

97 Produkt(er)

Bak Goldwell

Goldwell har eksistert siden 1948, da Hans Erich Dotter grunnla Goldwell. Han hadde en visjon om å skape et selskap som utelukkende fokuserte på frisører som forretningspartnere. Dotter etablerte en kjemisk fabrikk hvor han fokuserte på produksjon og salg av hårprodukter eksklusivt utviklet for profesjonelle stylister. I 1956 utviklet Goldwell den første Goldwell-sjampoen. Dette var det første steget mot å produsere og utvikle hårpleie, som Goldwell også er kjent for i dag.

Goldwell består i dag av en komplett hårserie med kvalitetsprodukter, som er basert på innovativ teknologisk kunnskap og utviklet i samarbeid med noen av de dyktigste frisørene i verden. På denne måten oppnår Goldwell de beste resultatene og hårproduktene for enhver hårtype.

Goldwell Dualsenses

Goldwell Dualsenses er en komplett hårpleieserie som består av hårpleie for alle typer hår med ulike behov. Alle Goldwell hårprodukter er egnet for både salongbruk og hjemmebruk. Her kan du få en oversikt over hvilken produktlinje fra Dualsenses-serien som passer best til ditt hår:

Goldwell Rich Repair

Goldwell Dualsenses Rich Repair er en produktlinje som består av deres Goldwell Rich Repair serum, hårkur, balsam og sjampo. Pleieproduktene fra Rich Repair-linjen trenger dypt inn i håret, hvor de hjelper til med å gjenoppbygge svært skadet hår og gjenopprette hårets naturlige glans. Goldwell Rich Repair er spesielt egnet for tørt og skadet hår.

Goldwell Just Smooth

Just Smooth-linjen fra Goldwell Dualsenses gjør håret lettere å gre, samtidig som hårproduktene også gir frizzkontroll, slik at du kan oppnå mykt hår med strålende glans. Deres Just Smooth-shampo er laget med den unike FadeStopFormula, som sikrer en skånsom rens av håret og et minimum tap av farge ved hver hårvask. Goldwell Just Smooth er egnet for uregjerlig og krusete hår.

Goldwell Ultra Volume

Goldwell Ultra Volume består av sjampo, balsam, tørrsjampo og volumgivende spray, som alle bidrar til å styrke hårfibrene slik at du oppnår mer volum i håret. Deres Ultra Volume Goldwell-shampo gir umiddelbart merkbart og synlig volum til håret. Goldwell Ultra Volume er spesielt bra for fint og tynt hår.

Goldwell Curls & Waves

Curls & Waves-serien fra Goldwell Dualsenses tilfører håret fuktighet, mens hårproduktene skaper definisjon for krøllete hår, slik at du kan oppnå sprettende og elastiske krøller. Goldwell Curls & Waves er utviklet for naturlig bølget og krøllete hår.

Goldwell Blondes & Highlights

Blondes & Highlights-linjen består blant annet av en anti-yellow sjampo og balsam som intensiverer fargeglansen i håret og nøytraliserer uønskede gultoner i lyse fargereflekser. Goldwell Blondes & Highlights er spesielt utviklet for blondt og stripebehandlet hår.

Goldwell Bond Pro

Goldwell Dualsenses Bond Pro gir øyeblikkelig styrke og smidighet til hår som har lett for å knekke. Bond Pro-pleieproduktene er spesielt gode for svakt og skjørt hår, men kan brukes til alle hårtyper som er utsatt for å knekke.

Goldwell Color

Goldwell Dualsenses Color er en produktserie som hjelper deg med å intensivere fargeglansen i håret. Hårproduktene kan brukes på farget hår samt hår som ikke er farget. De bidrar også til at salongfargen holder lenger i håret. Goldwell Color passer for fint og normalt hår. Med Goldwell Color Extra Rich får du de samme egenskapene som fra Goldwell Color. Color Extra Rich er kun egnet for tykt og sterkt hår.

Goldwell Scalp Specialist

Med Scalp Specialist fra Goldwell Dualsenses får du en ren og forfriskende følelse i hodebunnen. Hårproduktene fra Scalp Specialist-serien inneholder aktive ingredienser som hjelper mot ulike hodebunnsproblemer. Hårpleien kan også forhindre genetisk betinget hårtap ved regelmessig bruk. Goldwell Scalp Specialist er utviklet for sensitiv hodebunn og tynt hår.

Goldwell Silver

Goldwell Dualsenses Silver består av en sølvsjampo, sølvbalsam og sølvhårbehandling som nøytraliserer uønskede gultoner i håret og etterlater det med en vakker kald glans. Goldwell Silver er ideell for grått og blondt hår.

Goldwell Sun Reflects

Goldwell Dualsenses Sun Reflects består av deres After Sun-sjampo, som pleier hår og hodebunn og effektivt fjerner rester fra basseng- og sjøvann. Den medfølgende UV Protect Spray beskytter håret mot effekten av sol, basseng og sjøvann. Sprayen beskytter også håret mot å falme på grunn av UV-stråler. Goldwell Dualsenses Sun Reflects er utviklet for regenerering av stresset hår og hodebunn.

Goldwell Stylesign

Goldwell Stylesign består av luksuriøse stylingprodukter som gjør håret lettere. Stylingproduktene bidrar til å beskytte håret mot varme og inneholder et UV-filter som hindrer håret i å falme. Stylesign-serien består av bl.a av deres Goldwell Creative Texture, som gir struktur til håret, slik at du kan oppnå et rått og rufsete utseende. Hos Med24.no består utvalget av Goldwell Stylesign av bl.a av:

  • Goldwell Stylesign Ultra Volume Power Whip
  • Goldwell Stylesign Creative Texture Unlimitor
  • Goldwell Stylesign Cretive Texture Roughman
  • Goldwell Stylesign Curls & Waves Curl Splash
  • Goldwell Stylesign Curls & Waves Twist Around

Goldwell hårfarge

Goldwell har også utviklet et bredt utvalg av hårfarger, bl.a deres Dualsenses Color Revive, som hjelper til med å friske opp og intensivere salongfargen mellom besøkene til frisøren. Goldwell Color Revive kan også bidra til å enkelt dekke vekstene dine eller uønskede grå hår. Når du bruker hårproduktene fra Color Revive-serien, husk å bruke engangshansker, da fargen ellers kan smitte av på huden.


Se det store utvalget av Goldwell Dualsenses og Goldwell Stylesign på Med24.no | Kjøp i dag og få gratis frakt ved kjøp over 499 kr.


Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.