FRONTPRO

Kvinde giver sin hund FRONTPRO tyggetablet

FRONTPRO® tilbyr rask beskyttelse mot flått og lopper for hunder med en velsmakende tyggetablett. Les mer om FRONTPRO® her!

4 Produkt(er)

Rask og effektiv beskyttelse mot flått og lopper

FRONTPRO® tilbyr rask beskyttelse mot flått og lopper for din firbeinte venn. Denne hurtigvirkende løsningen kommer i form av en velsmakende tyggetablett, som gjør det enkelt å gi hunden din den beskyttelsen den trenger. 

FRONTPRO® er godkjent for alle hunderaser over 8 uker som veier mer enn 2 kg, og en tyggetablett sikrer at din hund er beskyttet mot flått i 4 uker og mot lopper i 5 uker. Virkestoffet er afoxolaner og produktet finnes tilgjengelig i fire ulike styrker tilpasset hundens vekt.

Langvarig beskyttelse

Hver pakke med FRONTPRO® inneholder tre tyggetabletter, som gir din hund beskyttelse mot flått i totalt 12 uker og mot lopper i 15 uker. 


Velsmakende tyggetabletter

FRONTPRO® er utviklet med hundens preferanser i tankene. Tyggetablettene har biffsmak og kan tas direkte som en godbit eller blandet i fôret. 

Dette produktet har rask effekt, og dreper lopper innen 8 timer og flått innen 48 timer. Ved å drepe lopper og flått før de rekker å legge egg, forebygger man smitte av husstanden. 

For de som er opptatt av brukervennlighet, kommer FRONTPRO® i pakninger med tre tabletter, som gir langvarig beskyttelse. Tyggetablettene er enkle å administrere: Åpne pakken, ta ut tyggetabletten, og gi den til hunden din. Sørg for at hunden tygger tabletten og svelger den helt for å sikre full beskyttelse. 

Ved å velge FRONTPRO® får du ikke bare en rask løsning mot flått og lopper, men også en enkel og behagelig måte å sørge for din hunds velvære på.


Slik bruker du FRONTPRO®

  1. Åpne pakken og ta ut tyggetabletten.
  2. Tilby tabletten til hunden din, enten direkte eller blandet i maten.
  3. Sørg for at hunden svelger tabletten helt for optimal beskyttelse.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.