FRIGG

FRIGG smokker er designet med tanke på både estetikk og barnets velvære, og kombinerer moderne skandinavisk design med funksjonelle, barnesikre materialer.

FRIGGs historie | Bærekraft | Click-lock system | De forskjellige smokkene

95 Produkt(er)

FRIGG smokker - mors kjærlighet og trøst

Rundt bilde - Tre sovende spedbarn med FRIGG-smokker i munnen.

FRIGG ble født i 2021 som en sammensmelting av beroligende komfort, sikkerhet og førsteklasses dansk design. Målet var å skape den best mulige smokken som fremmer helse og velvære for de minste og skaper en naturlig forbindelse mellom baby og smokk. Dette fikk FRIGG til å tenke innovativt og annerledes på markedet. FRIGG-smokkene er inspirert av nordisk mytologi og gudinnen Frigg, og symboliserer morskjærlighet og beskyttelse.

FRIGGs DNA er solid forankret i morskjærlighetens verdier - å tilby trygge, sunne og beroligende valg for barn. Dette gjenspeiles i deres konstante streben etter å forbedre design og materialvalg. Gjennom grundig testing og innovativ design sikrer FRIGG at smokkene deres er blant de tryggeste og sunneste alternativene på markedet.

FRIGGs smokker skiller seg ut med sin unike monteringsmetode, Click-lock-systemet, som sikrer at materialene ikke utsettes for unødvendig belastning. Dette engasjementet for kvalitet og sikkerhet er kjernen i FRIGGs virksomhet, og de har forpliktet seg til aldri å slutte å forbedre smokkene sine.

Dansk design og produksjon

Som en stolt refleksjon av sine nordiske røtter er FRIGGs smokker 100 % designet og produsert i Danmark. De er et eksempel på dansk designtradisjon som verdsetter funksjonalitet, minimalisme og estetikk. De ulike designene, som Daisy, Rope, Moon Phase, Fairytale, Lucky og Butterfly, kombinerer klassisk design med en moderne vri, noe som gjør dem til en hit blant moderne foreldre.

FRIGGs reise fortsetter for å spre disse verdiene globalt, samtidig som de er tro mot sine røtter og sin misjon om å tilby det beste for de minste.Fokus på bærekraft, helse og sikkerhet

FRIGG smokker produseres med fokus på å minimere miljøpåvirkningen, og derfor er skjoldet laget av PP-plast: et materiale med lav miljøpåvirkning og lav avfallsproduksjon. Naturgummien som brukes til smokken er et 100 % naturlig og elastisk materiale som føles hudlignende for barnet å suge på. Bare den beste lateksen brukes til FRIGG-smokker.

Sikkerhet er selvfølgelig vår høyeste prioritet. Av sikkerhetshensyn gjennomgår alle FRIGG-smokker en rekke tester som simulerer belastningen en smokk utsettes for.

I tillegg oppfyller de den europeiske standarden EN1400 (sikkerhetskrav til materialer, konstruksjon, ytelse, emballasje og produktinformasjon for dummies).Det innovative Click-lock-systemet

FRIGG har som mål å tenke innovativt for stadig å forbedre smokkene sine til det beste for de minste. Med dette i tankene har FRIGG utviklet en ny og smartere måte å sette sammen FRIGG-smokkene på. En metode som gjør det mulig å sette sammen de fem ulike delene av FRIGG-smokken med et enkelt klikk, uten bruk av makt. Dette gjør smokkene mer holdbare enn tidligere.

Alt ligger i "klikket". Først settes smokken inn i skjoldet, deretter settes det nye Click-lock®-låsesystemet inn i smokken. Deretter kobles basen og håndtaket på FRIGG-smokken sammen, og til slutt settes de to delene sammen. Når smokken er ferdig montert, er lyden av et "klikk" den siste finpussen.

Et "klikk" blir lyden av den trygge og innovative FRIGG-smokken. Denne enkle 4-trinns prosessen sikrer at ingen av materialene utsettes for påkjenninger som høyt trykk, harde trekk eller dytt. Denne stressfrie monteringsprosessen endrer måten smokker har blitt montert på i årevis. Dette skiller FRIGG-smokkene fra alle andre smokker på markedet.De forskjellige FRIGG-smokkene

Rundt bilde - FRIGG Butterfly smokker

FRIGG smokker finnes i flere ulike serier for å dekke ulike behov når du skal velge smokk. Du finner forskjellige design, materialer og til og med smokker som lyser i mørket.

FRIGG Butterfly

FRIGG Butterfly smokk er inspirert av sommerfuglens skjønnhet og forvandling, og kombinerer elegant design med funksjonalitet. Med bølgede kanter og store lufthull er smokken designet for å minimere trykket på barnets gane, tannkjøtt og kjever, noe som reduserer risikoen for skjeve tenner og bitt.

FRIGG Butterfly er tilgjengelig i to størrelser:

 • Størrelse 1: 27 mm spenetipp, anbefalt for alderen 0-6 måneder.
 • Størrelse 2: 30 mm spene, anbefalt for alderen 6-18 måneder.

FRIGG Butterfly er tilgjengelig i en rekke myke, elegante farger og gir en stilig og sunn sugeopplevelse. FRIGG Butterfly er tilgjengelig med en spene i medisinsk silikon.


Rundt bilde - FRIGG Daisy smokker

FRIGG Daisy

FRIGG Daisy er inspirert av Danmarks nasjonalblomst, tusenfryd, og symboliserer renhet og uskyld. Designet gjenspeiler tusenfrydens form med bølgede kanter og et lysende sentrum, noe som gir en følelse av naturens enkelhet og styrke.

I Danmark har tusenfryd også en spesiell historisk verdi, siden den forbindes med dronning Margrethe II, som kjærlig ble kalt "Daisy". Dette tilfører FRIGG Daisy smokken en dimensjon av kongelig arv.

FRIGG Daisy er tilgjengelig i to størrelser:

 • Størrelse 1: 27 mm spenetipp, anbefalt for alderen 0-6 måneder.
 • Størrelse 2: 30 mm spene, anbefalt for alderen 6-18 måneder.

FRIGG Daisy er tilgjengelig med spene i både medisinsk silikon og lateks.


FRIGG Fairytale

Rundt bilde - FRIGG Fairytale smokker

FRIGGs Fairytale sutter er inspirert av H.C. Andersens berømte eventyr. Andersens berømte eventyr, som appellerer til både barn og voksne. Smokkene er oppkalt etter ni av de berømte eventyrene hans, blant annet "Den lille havfrue" og "Den stygge andungen". Designet gjenspeiler H.C. Andersens papirklipp. Andersens papirklipp, med et hjertemotiv som symboliserer universell kjærlighet.

FRIGG Fairytale kombinerer fantasi og følelser, noe som gjør dem til mer enn bare smokker - de er et symbol på kjærlighetens språk, forstått og verdsatt av alle.

FRIGG Fairytale er tilgjengelig i to størrelser:

 • Størrelse 1: 27 mm spenetipp, anbefalt for alderen 0-6 måneder.
 • Størrelse 2: 30 mm spene, anbefalt for alderen 6-18 måneder.

FRIGG Fairytale er tilgjengelig med spene i medisinsk silikon.


Rundt bilde - FRIGG Lucky smokker

FRIGG Lucky

FRIGG Lucky smokk er inspirert av lykkebringende firkløver og kombinerer eleganse og komfort. Med et design som etterligner firkløverbladene både i kantene på skjoldet og i lufthullene, er smokken mer enn bare en beroligende gjenstand - den er en lykkeamulett for alle barn.

Den symmetriske, tåreformede smokken sørger for riktig passform i barnets munn, uansett retning, og bidrar til en sunn utvikling av munnhulen. Utformingen reduserer trykket på gane og tannkjøtt, noe som minimerer risikoen for skjeve tenner og bitt.

FRIGG Lucky er tilgjengelig i to størrelser:

 • Størrelse 1: 27 mm spenetipp, anbefalt for alderen 0-6 måneder.
 • Størrelse 2: 30 mm spene, anbefalt for alderen 6-18 måneder.

FRIGG Lucky er tilgjengelig med spene i medisinsk silikon.


Rundt bilde - FRIGG smokker med månefase

FRIGG Moon Phase

FRIGG Moon Phase smokken er inspirert av månens bevegelser og ulike faser. Designet gjenspeiler de skiftende månefasene på smokkens skjold, som også fungerer som lufthull for å ventilere babyens følsomme hud.

FRIGG Moon Phase representerer sterk og evigvarende kjærlighet, noe som gjenspeiles i det populære uttrykket "I love you to the moon and back", som symboliserer den sterke kjærligheten en forelder har til barnet sitt.

Smokken er tilgjengelig i to størrelser:

 • Størrelse 1: 27 mm spenetipp, anbefalt for alderen 0-6 måneder.
 • Størrelse 2: 30 mm spene, anbefalt for alderen 6-18 måneder.

FRIGG Moon Phase er tilgjengelig med spene i medisinsk silikon og lateks.


Rundt bilde - FRIGG Rope Smokker

FRIGG Rope

FRIGG Rope smokken er designet med en tynn taukant som omgir skjoldet og et tykkere tau som håndtak. Dette designet symboliserer den sterke og kontinuerlige forbindelsen mellom mor og barn. Tautrekket er inspirert av navlestrengen som knytter det ufødte barnet til moren, og som det får oksygen og næring gjennom.

FRIGG Rope hedrer denne livgivende forbindelsen og viser at båndet mellom mor og barn er ubrytelig.

FRIGG Rope er tilgjengelig i to størrelser:

 • Størrelse 1: 27 mm spenetipp, anbefalt for alderen 0-6 måneder.
 • Størrelse 2: 30 mm spene, anbefalt for alderen 6-18 måneder.

Smokken er tilgjengelig med spene av medisinsk silikon og lateks.FRIGG smokker som lyser svakt i mørket.


FRIGG Night-smokkene er utstyrt med en selvlysende funksjon som ikke skader barnets øyne. Håndtaket og knotten lyser i mørket og løser utfordringen med å finne og plassere smokken om natten.

FRIGG Night er tilgjengelig i to størrelser:

 • Størrelse 1: 27 mm spenetipp, anbefalt for alderen 0-6 måneder.
 • Størrelse 2: 30 mm spene, anbefalt for alderen 6-18 måneder.

FRIGG Night er tilgjengelig med smokkspiss i medisinsk silikon og naturgummi.

Med FRIGG Night kan du enkelt finne og mate barnet ditt i mørket, noe som sikrer en roligere og mer behagelig natt for både deg og barnet ditt.

Tilgjengelig i serien:

 • FRIGG Daisy Night
 • FRIGG Moon Phase Night
 • FRIGG Rope Night

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.