Freestyle


FreeStyle fra Abbott er en serie med blodsukkemålere og sensorbaserte glukosemålere som er tilpasset brukerens livsstil, alder, aktivitetsnivå og de udfordringene du har med din diabetes. Les mer om FreeStyle her!

9 Produkt(er)

Oppnå trygghet med blodsukkermålere fra FreeStyle

Diabetes er en sykdom som alle kjenner til. Dessverre rammer den også en stor del av oss. Faktisk er det rundt 320 000 mennesker i Danmark som har diabetes. Det er imidlertid stor variasjon i hvilken type diabetes vi lider av. Rundt 10 prosent har type 1-diabetes, rundt 10 prosent har type 1½-diabetes, og en mindre andel har sjeldnere former for diabetes. Flertallet av personer med diabetes, rundt 80 prosent, har type 2-diabetes. I tillegg kommer ytterligere 200 000 personer som sannsynligvis har type 2-diabetes, men som ennå ikke har fått diagnosen.

Det er svært viktig å opprettholde et stabilt blodsukkernivå... mye viktigere enn du tror! Etter hvert som du lærer deg tegnene på høyt og lavt blodsukker, vil du også vite med sikkerhet når du har hatt det ene eller det andre. Lavt blodsukker gjør at du føler deg ekstra trøtt, du kan ha humørsvingninger og konsentrasjonsvansker. Høyt blodtrykk, derimot, gjør kroppen din veldig energisk og bruker mye energi som kroppen din ikke har. Du kan lese mer om tips for et stabilt blodsukkernivå her.

Diabetes er selvfølgelig ikke noe vi velger, men det krever store endringer i hverdagen og en annen måte å leve på - andre rutiner og kosthold, men det betyr også at du må være mer bevisst på kroppens signaler. Diabetes stiller krav til hverdagen, men det betyr ikke at man ikke kan ha en naturlig og normal hverdag som ligger tett opp til et liv uten diabetes. Det krever imidlertid engasjement og viljestyrke fra din side.

FreeStyle by Abbott har utviklet en rekke blodsukkermålere og sensorbaserte glukosemålere. Disse apparatene har hver sine egenskaper og tilpasser seg din alder, livsstil, aktivitetsnivå og de utfordringene du står overfor med din diabetes. FreeStyle har en ambisjon om å gjøre hverdagen enklere for personer med diabetes. De ønsker å skape produkter som gjør hverdagen din så nær et liv uten diabetes som mulig.


Hvilke produkter tilbyr FreeStyle?

FreeStyle-serien består av flere produkter, og et av dem er blodsukkerapparatet FreeStyle Precision Neo. Blodsukkerapparatet er spesielt utviklet for insulinbrukere, men kan likevel brukes av alle diabetikere. Designmessig har FreeStyle fokusert på de tekniske aspektene, og det ser man umiddelbart. Designet er smart, skjermen er følsom og samtidig utrolig enkel å bruke. Skjermen viser tydelige, store og lettleste tall som ikke etterlater noen tvil. Den har også en rekke tilleggsfunksjoner som gjør den til et flott apparat for dem som bruker insulin - men den kan også brukes som en ren blodsukkermåler.

FreeStyle har også utviklet en fingerprikker som sørger for nesten smertefri prøvetaking. Fingerprikkeren bruker lansetter og kan brukes med mange forskjellige lansetter. Lansettene må selvfølgelig skiftes ut etter bruk. Fingerprikkeren fra FreeStyle kan stilles inn på hele ni ulike penetrasjonsdybder.

I tillegg til utvalget av fingerprikkere og blodsukkermålere har FreeStyle også et utvalg av opptil flere teststrimler, avhengig av hvilket blodsukkerapparat du bruker.


Test deg selv

Å kunne teste seg selv er en grunnleggende del av det å ligge i forkant av diabetesutviklingen. Derfor er vi opptatt av å hjelpe deg med å gjøre det så enkelt som mulig for deg.

FreeStyle-produktene hjelper deg med å minimere smerten og vanskelighetene ved testing ved å levere raske og nøyaktige resultater som bare krever en liten dråpe blod.

Ved å sjekke blodsukkeret hjemme kan du få uvurderlig innsikt i hvordan behandlingsplanen din fungerer. Når du vet hva som får blodsukkeret til å stige og synke, kan du ta forholdsregler som hjelper deg å holde deg på målet, basert på legens anbefalinger. Heldigvis finnes det et bredt utvalg av blodsukkermålere som gjør at du enkelt og nøyaktig kan måle blodsukkeret ditt med bare en liten dråpe blod.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.