Formula 10.0.6


Siden 1933 har Formula 10.0.6 utviklet hudpleieprodukter med visjonen om å skape kraftfulle, men skånsomme produkter for problemhuden din. Finn ut mer om Formel 10.0.6s historie, ingredienser og bestselgere her.

9 Produkt(er)

Formula 10.0.6 – støtter upålitelig hud med pålitelige hudpleieprodukter

Formel 10.0.6 vet hva som fungerer – og ikke minst hva som ikke gjør det. Formel 10.0.6s kunnskap om hudpleie har blitt bygget opp siden 1933, da ideen om kraftfulle, men skånsomme hudpleieprodukter begynte å spire. I dag er det de to søstrene, Hadley og Peyton Bell, som viderefører farens, bestefarens og oldefarens stolte hudpleietradisjon for å beskytte, nære og berolige huden.

Formel 10.0.6s filosofi er nettopp å lage hudpleieprodukter som er skånsomme mot huden, men likevel kraftige og effektive mot dine hudproblemer. Formel 10.0.6 vet imidlertid at det kan være litt av en jungel å finne frem og velge de riktige hudpleieproduktene, og det er derfor Formel 10.0.6 alltid tydelig skriver på produktets emballasje hva det enkelte produkt gjør – og unngår villedende produktnavn , overdrevne uttrykk eller forvirrende ordlyd. På denne måten tar Formel 10.0.6 deg i hånden og viser deg veien i den flotte hudpleiejungelen!

"Alt du trenger - ingenting du ikke trenger"

Når Formula 10.0.6 har valgt å skrive hensikt og effekt tydelig på ditt hudpleieprodukts innpakning, er det fordi søstrene, Hadley og Peyton, prioriterer høy grad av transparens og kvalitet. Formula 10.0.6s hudpleieprodukter er alle prøvd, testet og utviklet med pålitelige formler slik at ingenting er skjult for forbrukeren. I tillegg er Formula 10.0.6 et miljøvennlig merke, så du kan ta vare på huden din med god samvittighet med de effektive Formula 10.0.6 hudpleieproduktene.

Ingredienser i Formula 10.0.6

Formel 10.0.6 streber etter å komme din urolige hud til unnsetning – og det krever selvfølgelig riktig innhold. Derfor har Formel 10.0.6 valgt ut de riktige ingrediensene, som er tilpasset formålet; enten det er fet hud, tørr hud, sensitiv hud mm. Noen av de spesielt utvalgte ingrediensene inkluderer:

Kakaosmør

Kakaosmør styrker hudens naturlige barriere og gir intens næring til huden din.

Guava

Guava er en såkalt "superfrukt", som er rik på vitamin A, B, C og kalium, som bidrar til å roe ned og berolige huden.

Avokado

Avokado fukter huden din – uten ekstra olje. Avokado reduserer rødhet i huden og gir deg mykere, klarere hud.

Tea Tree

Tea Tree er kjent for å bekjempe urenheter så vel som rødhet, og er en av de mest kjente og populære hudpleieingrediensene for å bli kvitt uren hud.

Formula 10.0.6 bestselgere

Formel 10.0.6s utvalg er bredt og spenner over alt fra dagkrem og toner til mudmasks og skrubber. Formula 10.0.6 sine produkter er hver formulert spesifikt for én type problematisk hud, slik at du kan personliggjøre og tilpasse hudpleierutinen din slik at den matcher din hudtype og dine utfordringer. Noen av Formel 10.0.6 bestselgende hudpleieprodukter er:

Formula 10.0.6 So Totally Clean

Formula 10.0.6 So Totally Clean Deep Pore Cleanser er det klassiske produktet fra Formula 10.0.6. Cleanseren ble utviklet i 1933 og ble kun solgt på apotek i USA. Det er en 2-i-1 rens og toner som fjerner smuss og urenheter, og etterlater huden klar og frisk.

Formula 10.0.6 Thirst No More Moisturizer

Formula 10.0.6 Thirst No More Moisturizer er den deiligste fuktighetskremen, uansett hvilken hudtype du har! Nøkkelingrediensene i kremen er et spesielt fuktighetskompleks og hvit te, som er nøye utvalgt for å gi fuktighet, næring og styrke til huden din. Den kraftige kremen trenger raskt inn i huden og holder den frisk hele dagen.

Formula 10.0.6 Down to the Pore - Pore Strips

Med kun én stripe fra Formula 10.0.6 Down to the Pore kan du fjerne skitt som har samlet seg helt nederst i porene, samt fjerne olje, slik at du får renere og klarere hud. Down to the Pore inneholder bl.a. Tea Tree, som er en av de kraftigste antioksidantene, og Kaolin, som fjerner olje og urenheter.


Kjøp de kraftfulle, men skånsomme hudpleieproduktene fra Formula 10.0.6 billig og enkelt hos Med24.no!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.