Flux

24 Produkt(er)

Flux - Effektiv beskyttelse mot dårlig ånde

Dårlig ånde kan være en pinlig utfordring, men heldigvis finnes det effektive løsninger som Flux munnskyll og sugetabletter.

Fordeler med å bruke Flux munnskyll

Flux munnskyll gir en rekke fordeler som går lenger enn bare å friske opp pusten. Ved å bruke Flux i den daglige tannbørsterutinen kan du oppnå bedre munnhelse og større selvtillit.

Forebygger dårlig ånde og karies: Flux munnskyll er utviklet for å effektivt bekjempe bakteriene som forårsaker dårlig ånde. Ved regelmessig bruk forebygger Flux munnskyll karies og fjerner bakterier, matrester og plakk, som ofte er hovedårsakene til dårlig ånde.

Beskyttelse av tenner og tannkjøtt: En av de viktigste fordelene med Flux munnskyll er fluorinnholdet. Fluor styrker tannemaljen, beskytter mot hull i tennene og bidrar til å forebygge tannkjøttproblemer. Dette gjør Flux til et utmerket supplement til den daglige børsterutinen.

Daglig friskhet: Flux munnskyll gir langvarig friskhet, noe som betyr at pusten din forblir behagelig. Du føler deg ren og selvsikker uansett hvor dagen tar deg.Slik bruker du Flux munnskyll riktig

For best mulig resultat med Flux munnskyll anbefales det å bruke det to ganger om dagen. Her er en guide til hvordan du best integrerer Flux munnskyll i din daglige munnpleierutine:

Daglig bruk:

  • Hyppighet: Bruk Flux munnskyll to ganger daglig - en gang om morgenen og en gang om kvelden etter tannpuss.
  • Dosering: Hell den anbefalte mengden munnskyll (ca. 10 ml) i hetten eller i et målebeger.

Trinn-for-trinn-veiledning:

  1. Puss tennene: Sørg for å pusse tennene grundig i to minutter med fluortannkrem før du bruker munnskyll.
  2. Mål opp: Hell den anbefalte mengden Flux munnskyll i hetten eller i et målebeger.
  3. Skyll munnen med munnskyll: Ha munnskyllet i munnen og skyll grundig rundt hele munnen i ca. 30 sekunder. Sørg for at munnskyllet kommer i kontakt med alle deler av munnen, inkludert tenner og tannkjøtt.
  4. Spytt det ut: Spytt munnskyllet ut i vasken. Det er ikke nødvendig å skylle med vann, da dette kan redusere effekten av munnskyllet.


Kan barn bruke munnskyll?

Ja, barn kan bruke munnvann, men det anbefales generelt at barn først begynner å bruke munnvann fra de er rundt 6 år gamle. Da har de utviklet de nødvendige ferdighetene til å skylle og spytte uten å svelge munnskyllevæsken, noe som er viktig for å unngå utilsiktet inntak av fluor.

Flux Junior Fruit Mint munnskyll er et utmerket valg for barn over 6 år. Munnskyllet er spesielt utviklet med en mild fruktmintsmak som appellerer til barn, og inneholder fluor, som bidrar til å styrke tannemaljen og forebygge hull i tennene. For optimal bruk bør barn skylle munnen med 10 ml Flux Junior i ca. 1 minutt etter tannpuss, to ganger daglig.Flux sugetabletter

Flux sugetabletter er en praktisk løsning for å bekjempe dårlig ånde eller lindre munntørrhet når du er på farten. Flux sugetabletter er enkle å ta med seg i lommen eller vesken, noe som gjør dem ideelle til bruk etter måltider eller når du trenger dem.

1. flux Eukalyptus/Mentol sugetabletter 30 stk.

  • Pastillene har en frisk smak av eukalyptus og mentol som gir en rask følelse av renhet og frisk pust. De inneholder fluor, som styrker tannemaljen og bidrar til å forebygge hull i tennene.

2. Flux Rabarbra/jordbær sugetabletter 30 stk.

  • Pastillene har en forfriskende rabarbra- og jordbærsmak og gir en behagelig og mild smak. De inneholder også fluor for å beskytte tennene mot karies.

3. Flux Pastiller Stikkelsbær 30 stk.

  • Disse pastillene har en mild stikkelsbærsmak, noe som gjør dem til et godt valg for dem som foretrekker en fruktig smak. De inneholder fluor for ekstra beskyttelse av tennene.

Bruk: Flux sugetabletter er enkle å bruke. Bare legg en tablett i munnen og la den løse seg sakte opp, slik at de aktive ingrediensene når alle områder i munnen og effektivt bekjemper dårlig ånde. Tablettene kan brukes flere ganger om dagen etter behov, med et maksimum på 10 tabletter per dag.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.