Essie


Essie har et bredt utvalg av farger, glimmer og glitter. Essies store utvalg av neglelakker og neglepleie kan brukes av alle – fra neglekunstnere til negleentusiaster. Les mer om Essie her!

Essies historie | Essie neglelakk | Essie neglepleie

166 Produkt(er)

Hva er Essie?

Essie ble grunnlagt i 1981 med mål om at alle kvinner skal ha muligheten til å føle seg spesielle. Neglelakkene skulle gi kvinner en følelse av luksus, slik at alle kunne føle Essies høye kvalitet. Merket er oppkalt etter grunnleggeren Essie Weingarten, som startet med kun 12 forskjellige farger. Siden den gang har Essie utvidet seg med tusenvis av farger og kolleksjoner som er elsket over hele verden. Essie neglelakk kjennetegnes best av den ikoniske, firkantede flasken som kapsler inn de fargerike lakkene.

Vakre og sunne negler med Essie

I over 35 år har Essie utviklet neglelakk og neglepleie av høyeste kvalitet. Sortimentet utvides stadig med nye farger, former og ikke minst unike navn. Les mer om de mange forskjellige neglelakkene, base coats, top coats og pleieprodukter nedenfor.

Essie neglelakk

Essie er uten tvil mest kjent for sine neglelakker. Sortimentet består av både klassiske farger og nye, kreative kolleksjoner. Det store utvalget inneholder mange forskjellige kolleksjoner, blant dem er de mest populære Essie Enamel, Essie Treat, Love & Color og Essie Gel Couture. Disse kolleksjonene er svært forskjellige, men alle har det til felles at kvaliteten er i toppklasse. Essie har også et stort utvalg av beskyttende base coats og speilblanke top coats, som tar manikyren din til nye høyder. I Essies sortiment finner du blant annet disse populære produktene:


  • Essie Ballet Slippers 6
  • Essie Lady Like 101
  • Essie Gel Couture Of Corset 504
  • Essie Top Coat Good to Go
  • Essie Base Coat Here To Stay

Essie neglepleie

Av kjærlighet til neglelakk har Essie utviklet en rekke neglepleieprodukter slik at du kan ta godt vare på neglene og neglebåndene. Her på Med24.no kan du kjøpe Essie Apricot Cuticle Oil, som er en pleiende og nærende olje, samt Essie Remover Good As Gone – en skånsom neglelakkfjerner.


Kjøp Essie enkelt og trygt hos Med24.no. Vi har rask levering slik at du ikke trenger å vente med å komme i gang med mani- eller pedikyr.


Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.