Eskio-3 fiskeolje

Eskio-3 er en populær fiskeolje som har et naturlig innhold av omega-3 fettsyrer. Tidligere var fiskeoljen kjent som Eskimo-3. Eskio-3 inneholder naturlige antioksidanter i en vitenskapelig blanding og konsentrasjon (Pufanox), som består av naturlig E-vitamin, oljeoppløselig ascorbinsyre og lecithiner. Eskio-3 fiskeolje fås både i kapsler og flytende form.

Les mer: Derfor skal du velge Eskio-3 fiskeolje | FAQ

9 Produkt(er)

Derfor skal du velge Eskio-3

Det unike ved Eskio 3 er produsentens fokus på friskhet, holdbarhet og et rent, naturlig produkt. Eskio 3 inneholder et patentert middel kalt Pufanox. Dette er en blanding av forskjellige antioksidanter som tilsettes fiskeolje, så det forblir friskt. Mange er skeptiske for fiskeolje i kapsler, nettopp fordi mange kapsler har vist seg å inneholde harsk fiskeolje. Dette er ikke tilfellet med Eskio-3. Her er fiskeoljen helt frisk og behandlet med Pufanox for å bevare friskheten av produktet.


Ofte stilte spørsmål til Eskio-3

Når du kjøper fiskeolje kan det oppstå mange spørsmål. Kan mine barn ta tilskuddet? Hvordan fungerer det egentlig med annen medisin? Bli klokere på det og mye mer, når vi i denne FAQ besvarer noen av de oftest stilte spørsmål.

Hva het Eskio-3 før?

Tidligere het brandet Eskimo-3.

Kan barn ta Eskio-3?

Til barn anbefaler vi "Eskio kids", som kan gis til barn i alderen fra 3-12 år. Eskimo-3 kids har en deilig smak av frukt.

Kan man ta Eskio-3 hvis man er vegetarer og veganere?

Eskio-3 kapsler er laget med gelatin fra kveg, så disse er ikke egnet til enten veganere eller vegetarer. Produsenten opplyser at de har valgt denne gelatin, da denne beskytter innholdet best mulig. Hvis ikke man ønsker å innta gelatin, kan man bruke Eskio-3 i den flytende utgaven.

Kan man ta Eskio-3 sammen med annen medisin?

Vi anbefaler alltid at du rådfører deg med din lege før du kombinerer medisin og kosttilskudd. Når du skal rådføre deg med din lege, er det alltid en god idé å ta produktet eller informasjoner med på det gitte produkt. Hos med24.no har vi en farmasøyt, så du er også velkommen til å kontakte oss for nærmere råd.

Hvordan smaker Eskio-3 fiskeolje?

Eskio-3 i både flytende form og kapsler smaker av sitrus.

Kan gravide ta Eskio-3 fiskeolje?

Absolutt! Eskio-3 inneholder DHA som bidrar til normal utvikling av hjernen og øynene av fosteret og ammende barn, når moren tar 200 mg DHA ut over det daglige anbefalte inntak av EPA / DHA på 250 mg.

Kan man være allergisk overfor Eskio-3?

Det avhenger litt av hvor følsom din allergi er. Som regel er man allergisk mot fiskeproteinet, ikke fettet, men det kan forekomme spor av fiskeprotein i fiskeoljen.

Hvor blir Eskio-3 produsert?

Selve fiskeoljen blir produsert i Norge, mens kapslene og det ferdige produkt er fremstilt i Sverige. Fiskene blir fanget utenfor Peru, og produsenten har 100% kontroll over hvilken båt og dag oljen kommer fra.

Eskio 3 er testet gjentagne ganger, og er best i kvalitet og miljø! Eskio 3 inneholder ikke miljøskadelige stoffer som PCB, dioxin eller tungmetaller.

Visste du at Eskio-3 fiskeolje er inspirert av inuittene?

I 1970 dro tre dansker til Grønland for å studere hvorfor inuitter har verdens laveste forekomst av hjerte-kar-sykdom. Inuitter spiser tradisjonelt ikke mye av det vi har lært er sunn kost for hjerte-kar-system, men hvorfor er de fortsatt så sunne? I 1970 var Grønland fortsatt et tradisjonelt samfunn, og deres kost var tradisjonell med et høyt nivå av fett fra skalldyr og havpattedyr.


Fett sammensetningen i Eskio-3 gjør hele forskjellen!

De tre forskere Hans Olaf Bang, Dr. Jörn Cities Berg og Aase Brøndum Nielsen, fant ut at det var fettsammensetningen i kosten som gjorde den store forskjellen, og dermed er denne sammensetningen tatt med over i Eskio-3.


Kjøp Eskio-3 hos Med24.no!

Vi har alltid gode priser og lekre tilbud. Vi ønsker å ha det største utvalget og de beste priser på varer til et sunt liv i Norden.

pil til toppen med24

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.