Equazen Eye Q

Equazen Eye Q er kosttilskudd med høykvalitets fiskeolje. Du finner et bredt utvalg av fiskeolje - både som fiskeoljekapsler, flytende fiskeolje og tyggekapsler. Lær mer om egenskapene til Eye Q fiskeolje og det populære merket her! 

Hva er Equazen Eye Q? | Hvorfor ta fiskeolje? | Hvilken fiskeolje er best for deg? | Sertifisert & bærekraftig fiskeolje 

6 Produkt(er)

Hva er Equazen Eye Q?

Equazen Eye Q inneholder en unik kombinasjon av de essensielle fettsyrene EPA, DHA og GLA - og er helt uten lukt og smak av fisk. Det populære merket har i flere år vært blant nordmenns favorittfiskolje - både på grunn av den gode prisen og det store utvalget av forskjellige typer inntak.  


Equasen Eye Q Fiskeolje

Equazen Eye Q fiskeolje, også kjent som kirunaolje, er laget av kjøtt av sardiner og ansjos kombinert med nattlysolje. Den lille fisken tilsvarer en høyere kvalitet og et renere produkt, da en kortere livssyklus reduserer fiskens opptak av skadelige stoffer sammenlignet med stor fisk. Når det er færre tungmetaller i fisken, blir renseprosessen mindre omfattende. 

Den unike fettsyresammensetningen gir et naturlig høyt innhold av EPA sammenlignet med DHA. Sardiner og ansjos i Eye Q fanges på bestemte tider av året når forholdet mellom flerumettede fettsyrer er annerledes. 

DHA er en omega-3 fettsyre og er den vanligste fettsyren i sentralnervesystemet. EPA er også en omega-3 fettsyre, men i motsetning til DHA er den inkludert i alle kroppens cellemembraner, hvor de er av stor betydning for cellenes funksjon. 

GLA finnes ikke i fiskeolje, da det er en omega-6 fettsyre som forekommer i for eksempel nattlysolje. GLA bidrar til et normalt nivå av kolesterol i blodet. 

Hva inneholder kapselskallet på Eye Q fiskeolje?

Kapselskallet til Equazen Eye Q fiskeolje er laget av oksegelatin og inneholder ingen næringsstoffer. Equazen Eye Q har sertifikat på at oksekjøttet som brukes til gelatin er både halal og kosher slaktet. 


Hvorfor ta fiskeolje?

Mennesker kan ikke danne omega-3 selv, selv om det er viktig for hjernen og hjertet. Derfor er det viktig å få riktig mengde omega-3 fettsyre gjennom kosten. Mange synes det er vanskelig å spise den anbefalte fete fisken to ganger i uken, og derfor velger flere å ta et daglig kosttilskudd med fiskeolje. 

Et daglig tilskudd med Equazen Eye Q kan sikre at du får nok omega-3 fettsyrer. Det store utvalget gjør det enkelt å finne akkurat det fiskeoljeproduktet som passer best til dine behov. Felles for alle Eye Qs produkter, men at de er helt uten lukt og smak av fisk. 


Equazen Eye Q Chews – fiskeolje til barn og voksne

Equazen Eye Q Chews er tyggekapsler med fiskeolje. De små og svelgevennlige kapslene er egnet for barn og voksne som ikke liker å svelge fiskepiller. Equazen Eye Q Chews er tilgjengelig i varianter med 360 kapsler, 180 kapsler og 60 kapsler. 

Fiskeoljen, som alle Equazen Eye Qs fiskeoljer, har gjennomgått en patentert prosess som fjerner fiskesmaken uten å ødelegge de naturlige fettsyrene. Deretter tilsettes jordbæraroma slik at både barn og voksne har et ønske om å spise de små tyggetablettene. 


Equazen Eye Q Fiskeolje til gravide

Som gravid kvinne må du være ekstra oppmerksom på kostholdet ditt slik at både du og barnet ditt får de riktige næringsstoffene. Equazen Eye Q har skapt Mumomega – en fiskeolje spesielt for gravide og ammende kvinner. Mumomega er utvunnet fra små tunfisk som har et naturlig høyt innhold av DHA. Den gunstige effekten oppnås ved et daglig inntak på 200 mg DHA, i tillegg til anbefalt daglig inntak av omega 3 fettsyre for voksne, det vil si 250 mg docosahexaenoic acid (DHA) og eicosapentaenoic acid (EPA). 


Fiskeolje fra sertifisert bærekraftig fiskeri

Equazen Eye Q Chews er laget av sardiner og ansjos, som er først i næringskjeden, og derfor er risikoen for opphopning av tungmetaller og plantevernmidler mindre. Råvareleverandørene sørger i samarbeid med lokale fiskere for at kvaliteten er helt topp fra start til slutt.  

Dette, kombinert med den avanserte og milde produksjonsprosessen, gir en veldig ren og naturlig fiskeolje som bevarer de naturlige fettsyrene på best mulig måte.

I tillegg kommer Equazen Eye Q fiskeolje fra bærekraftige fiskerier, som det fremgår av Friend of the Sea-sertifiseringen. Det betyr blant annet at det ikke gjøres overfiske av utsatte arter, og at fiskeriet ikke påvirker havbunnen negativt. De lokale fiskerne følger miljøkravene, slik at miljøet blir ivaretatt gjennom hele prosessen. Produsenten garanterer at de heller ikke belaster vannet rundt fabrikkene ved å tømme kjemikalier og avfall. 


Dosering og bruk av Equazen Eye Q

Øye Q fiskeolje skal oppbevares tørt, kjølig og utilgjengelig for barn. Hvis Equazen Eye Q-kapslene lagres for varmt eller i direkte sollys, vil harskningsprosessen starte raskere enn forventet. Det samme gjelder den flytende fiskeoljen fra Eye Q, som skal lagres i kjøleskapet. Les alltid på det enkelte produktet om den daglige dosen slik at du tar fiskeoljen riktig. 

Pil til toppen

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.