Embryolisse

33 Produkt(er)

Historien om Embryolisse

I 1950 skapte en dermatolog fra Saint Louis Hospital i Frankrike, den legendariske Lait-Crème Concentré, et universelt pleieprodukt med en høy toleranse. Snart 70 år senere er det solgt millioner av produkter og Embryolisse er utvidet til en hel hudpleieserie, utviklet med strikse krav til effektivitet og toleranse, og med en filosofi om å gi huden hva den trenger mest for at være sunn og vakker.

Unikt for Embryolisse er at de har lykkes med både å være anbefalt av dermatologer og farmasøyter, og samtidig vært utvalgt og elsket av en hel skjønnhetsverden ført an av makeup artister og andre pro´s.

En riktig nærende cocktail

Formularene er skapt av et utvalg av bl.a. naturlige ingredienser kjent innenfor kosmetikk eller medisin, som vitaminer, næringsstoffer og essensielle fettsyrer, sammen med bivoks, sheasmør og soyaproteiner, og kombinert med avanserte dermatologiske aktiver som hyaluronsyre eller kollagen. En nærende cocktail som fyller huden med viktige næringsstoffer.

Sunn effektivitet og synlig skjønnhet med Embryolisse

En velnæret hud gjennomfuktet med vann, er mykere og fyldigere, og Embryolisse gir den alt den trenger for å bli sunn og vakker med et yngre utseende, gjenoppfylt, utglattet og med en strålende glød, og selv tørr eller sensitiv hud vil føles langt bedre tilpass.

Høy toleranse

Ingen unødvendige ingredienser som irritererer huden. Hver ingrediens er nødvendig og nøye utvalgt; de rette aktiver i den rette mengde integrert i naturlige aktive ekstrakter fra planter, blomster eller frukter. Skapt under farmasøytisk kontroll og testet av dermatologer.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.