Easis

Easis
113 Produkt(er)

Easis uten tilsatt sukker

Easis er etterhvert et velkjent merke, og mange kjenner det som dem uten tilsatt sukker. Easis har et bredt sortiment av sukkerfrie produkter som is, chips, sjokolade, snacks, barer, frokostprodukter og mye mer.

Easis er til deg som gjerne vil minske inntaket av sukker og kalorier, samt øke inntaket av kostfiber og proteiner. 


Visjonen bak Easis

Easis var opprinnelig tiltenkt diabetikere, men etterhvert har mange fått øynene opp for de lekre produktene, uten tilsatt sukker. Easis henvender seg derfor nå til alle som ønsker å minste sukkerinntaket. Easis er Danmarks førende virksomhet innenfor produkter uten tilsatt sukker.

Easis vil gjøre det enkelt å redusere kalori inntaket, uten å gå på kompromiss med den gode smaken. Produktene har et lavt innhold av fett, og et høyere innhold av proteiner og kostfibre. 


Hvis ikke sukker, hva inneholder produktene så?

Mange spør seg selv hva de lekre produkter egentlig inneholder, når de ikke inneholder sukker?
Til å gi sødme til produktene, bruker Easis søtestoffer som er godkjent av EU og Mattilsynet i Danmark. Søtestoffene oppdeles primært i to kategorier, de intensive søtestoffer, og de svake.

De intensive søtestoffer er for det meste kunstig fremstilt, og ligner ikke sukker i deres kjemiske oppbygning. Det at søtestofferne er intensive, betyr at det kun skal brukes en liten mengde, og dermed får man en ubetydelig mengde kalorier i det enkelte produkt, sammenlignet med et sukkerholdig produkt. Søteevnen av 1 gram av søtemidlet succralose, svarer til søteevnen av 600 gram sukker!
De intensive søtemidler gir ikke fylde til produktene som sukker gjør, derfor har Easis tilsatt fibre, protein og/eller vann i stedet til deres produkter, for å oppnå den samme fylde.

Fordelen ved å tilsette kostfibre, er at de gir en fylde til produktene, som øker din metthetsfølelse, uten å tilføre ekstra kalorier. Kostfibrene medvirker dessuten til en god fordøyelse, og motvirker forstoppelse.


Produktene fra Easis

Easis har et bredt utvalg av produkter, blant annet sjokolade, chips, frokostprodukter, saft, slikkeri og barer, helt uten tilsatt sukker. Hos Med24 kan du finne et stort utvalg av Easis produkter.
Easis chips Prøv vores store utvalg av chips i forskjellige smaksvarianter fra Easis. Chipsene er laget av potetflak og soyaprotein. Chipsene er ikke stekt i olje, og inneholder 60% mindre fett enn tradisjonelle potetchips.
Easis drops Easis drops er fulle av smak, og uten tilsatt sukker. Dropsene fås i forskjellige smaksvarianter.
Easis barer er velegnet som mellommåltid, til å stille den lille sulten. Barene kan med fordel tas med på farten.
Easis sjokolade er uten tilsatt sukker, men uten å gå på kompromiss med smaken.
Easis søtemiddel er velegnet som bruk i bakverk eller desserter, og som tilsetning til de varme drikker som te og kaffe.

Kjøp dine produkter fra Easis trygt og sikkert hos Med24.no. Vi pakker, sender og leverer alle ukedager, så din bestilling kan nå raskt frem til deg. I tillegg kan du alltid finne gode tilbud på produktene.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.