DUFFBeauty

Les mer om kunstige øyevipper, negler og sminke fra DUFFBeauty her!

30 Produkt(er)

Bak DUFFBeauty

DUFFBeauty er et dansk skjønnhetsmerke som ble grunnlagt av søstrene Nadia Jun og Neda Jun tilbake i 2016. De har som misjon å lage kvalitetsøyenvipper som kan fullføre enhver makeup-look, uansett om det er til hverdags eller fest. Derfor har de utviklet sine svært populære DUFFLashes, som er håndknyttede øyevipper som kan gjenbrukes opptil 20-25 ganger.

Nadia og Neda kommer opprinnelig fra Iran, hvor skjønnhet og sminke spiller en stor rolle i kvinners hverdag. De ønsker derfor også å vise med øyevippene at de ikke bare kan brukes til festlige anledninger. Kunstige øyevipper kan også enkelt brukes til hverdags, selv om du ønsker en mer naturlig look. Navnet 'DUFF' i DUFFBeauty kommer fra det persiske språket og er et kallenavn for en glamorøs og attraktiv kvinne. En såkalt 'DUFF' går ikke på akkord med kvaliteten, derfor er det også viktig for søstrene at DUFFLashene deres er av høy kvalitet.

DUFFLashes

De siste årene har mange fått øynene opp for at kunstige øyevipper kan brukes på flere forskjellige måter. En fyldig vippelook er det de fleste går etter når de bruker falske øyevipper. Med en fyldig vippelook bruker du hele vippen og tilpasser vippebåndet til dine øyne. Når du bruker hele vippen får du volum og lengde for din vippelook. DUFFBeauty har utviklet ulike vipper for ulike behov. Deres Classic Collection er elegant og tidløst i designet, mens deres Premium 3D Collection gir et naturlig uttrykk. I tillegg har de også sin Nude Lash Collection, som er veldig enkle å påføre, da båndet på vippene er kortere. På den måten slipper du å klippe vippene før du påfører.

Ønsker du derimot ikke et fyldig vippeutseende, kan du heller bruke 'Half cut lashes'-teknikken. Som navnet tilsier, er dette vipper som er halvparten av lengden av vanlige vipper. Du kan bruke alle vippene fra DUFFLAshes til denne teknikken. Alt du trenger å gjøre er å velge vippene dine og måle dem på øyet. Kutt dem alltid for lite i stedet for for mye. Sørg alltid for å kutte i enden av vippebåndet som er mot den ytre delen av øyet.

Slik påfører du vippene dine fra DUFFLAshes

Det første trinnet er alltid gode forberedelser. Det er viktig at du har de riktige verktøyene til det. I tillegg til et godt vippelim anbefaler vi også at du bruker pinsett, en liten saks, mascara, vippetang og selvfølgelig dine kunstige øyevipper. Følg deretter disse enkle trinnene:

  • Trinn 1: Krøll øyevippene lett med en vippetang.
  • Trinn 2: Påfør et tynt lag mascara på dine naturlige øyevipper. Husk å påføre mascaraen helt ned til røttene.
  • Trinn 3: Fjern vippene fra esken og mykne båndet ved å vippe dem forsiktig.
  • Trinn 4: Mål vippene på øynene dine og klipp dem med saksen slik at lengden passer til øynene dine. Kutt alltid i enden som vender bort fra øyekroken.
  • Trinn 5: Påfør et tynt lag øyevippelim.
  • Trinn 6: La limet tørke i 20-30 sekunder.
  • Trinn 7: Påfør vippene med pinsett. Start med å feste midten og deretter endene.
  • Trinn 8: Vippene dine er nå klare!

Slik fjerner du falske øyevipper

Start med å forsiktig trekke den falske øyevippen i enden vekk fra øyekroken. Vipp den forsiktig frem og tilbake til den slipper. Du må ikke dra eller trekke hardt, men bruke stille og rolige bevegelser. Bruk deretter fingrene eller pinsett til å fjerne limet forsiktig fra vippebåndet. Oppbevar vippene i originalemballasjen for å beholde formen. Vi anbefaler at du rengjør DUFFLAshene etter 2-3 gangers bruk. Vippene kan gjenbrukes opptil 20-25 ganger hvis du tar godt vare på dem.

DUFFBeauty Nails

Siden den tidlige starten har søstrene Nadia og Neda utvidet utvalget hos DUFFBeauty. I dag er de også kjent for sine svært populære DUFFBeauty Press On Nails, som gjør det enkelt og raskt å få vakre og slitesterke negler. Deres DUFFBeauty negler sørger for at du sparer både tid og penger uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Med DUFFBeauty Nails trenger du ikke lenger bestille time i neglesalongen, men skape dine egne vakre negler på noen få minutter.

I tillegg til DUFFLashes og DUFFBeauty Nails har de også utviklet sin DUFFBeauty-mascara og DUFFBeauty eyeliner, som bidrar til å fullføre en komplett øyesminke.


Se det store utvalget av kunstige øyevipper, negler og sminke fra DUFFBeauty hos Med24.no. Kjøp nå med rask levering og fri frakt fra 499 kr.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.