Dr. Organic

49 Produkt(er)

Dr. Organic - Økologiske pleieprodukter

Hos Dr Organic brukes bare de fineste naturlige og økologiske ingrediensene i alle de deilige hudpleieproduktene. De aktive ingrediensene kommer fra hele verden og er alle grundig testet for å oppfylle strenge kvalitetsretningslinjer.

Kombinert med de nyeste vitenskapelige ekstraksjonsmetodene ønsker Dr Organic å sikre at de viktigste komponentene bevares for å skape produkter som lever opp til alle kundens forventninger. Hos Med24.no tilbyr vi et vell av eksklusive økologiske pleieprodukter fra det anerkjente merket til like eksklusive priser!

Helt naturlig og kvalitetsmessig god pleie

Dr Organic tilbyr personlig pleie for hår, hud og negler. De mange produktene er fylt med noen av de beste økologiske ingrediensene og naturlige råvarene fra hele verden. Mange av plantene som brukes, inngår til og med i sin reneste form i banebrytende formler som kan få deg til å føle deg vel og se fantastisk ut.

Verdenskjente råvarer som Aloe Vera og Tea Tree Oil har blitt brukt i århundrer fordi de har vært hyppig og anerkjent. Både ny og gammel kunnskap om planteriket og dets mange gode egenskaper er Dr. Organics kjernekunnskap, som gang på gang sikrer sunne og effektive favoritter blant alle kremer, sjampoer og masker fra merket deres.

Naturen som inspirasjonskilde
Naturen er utvilsomt merkets store inspirasjonskilde. Den inneholder så mange velgjørende og næringsrike komponenter for kroppen - både innvendig og utvendig - at det ville være synd å ikke la seg berike av de mange helbredende, skjønnhetsfremmende og absolutt sunne fordelene ved ingrediensene.

Mange års forskning på naturlige ingredienser har ført til et vell av prisbelønte pleieprodukter fra Dr Organic. Varemerket har gjort en betydelig forskjell for mange mennesker over hele verden på den reneste og mest luksuriøse måten.

Økologisk pleie - for alt hva hjertet ditt begjærer

Hvis du er på utkikk etter et helt naturlig, velgjørende, deilig og svært nærende produkt, bør du definitivt ta en titt på Dr. Organic. I sortimentet vårt finner du pleie for alt hva hjertet begjærer - inkludert favoritter som Dr. Organic sneglegel og Dr. Organic Argan Oil Moroccan glow.

Dr. Organic shampoo

De luksuriøse sjampoene fra Dr Organic er nærende og velduftende pleie for alle hårtyper. For optimal hårpleie, kompletter med balsam og Dr Organic hårkur.

Noen av de sikre vinnerne blant sjampoene er Dr. Organic Shampoo Tea Tree, som renser, fukter og revitaliserer både hår og hodebunn. I tillegg er Dr. Organic Shampoo Lavender den intense sjampoen som forebygger flass samtidig som den gir sterke og silkemyke hårstrå.

Dr. Organic krem

Dr Organic har kremer for alle hudtyper og behov. Enten du vil finne din perfekte match innen bodylotion, fotkrem, håndkrem, øyekrem eller ansiktskrem, så finner du det helt sikkert her.

Hvis du lider av tørr hud eller ønsker å finne spesialkremer som for eksempel anti-aldringskremer, kan du enkelt finne det rette produktet ved hjelp av søkefeltet og kategoriene våre.

Dr. Organic tannkrem

Tannkrem har lenge vært en stor favoritt blant Dr. Organic-forbrukerne. Du finner Dr Organic-tannkrem i tre fantastiske varianter i vårt sortiment. Særlig Dr Organic Aloe Vera Toothpaste har blitt en stor hit i mange hjem. Tannkremen beroliger, helbreder, beskytter og pleier munn og tenner med et rikt innhold av økologisk Aloe Vera.

Dr. Organic deodorant

Maksimal beskyttelse mot svettelukt og fuktighet under armene kan oppnås på en helt naturlig, sunn og økologisk måte med Dr. Organic! Deodorantene er en stor hit og finnes i mange forskjellige dufter med ulike fuktighetsgivende egenskaper.

Dr Organic Deo roll on Pomegranate er en antibakteriell deodorant som er spesielt mild og effektiv på huden. Den kan brukes av alle hudtyper og har til og med en fantastisk granatepleduft. 

Kjøp Dr. Organic hos Med24.no

Ønsker du å ta vare på kroppen din på en sunn, skånsom og effektiv måte som gir deg beskyttelse og optimal skjønnhet nå og i fremtiden? Dr Organic viser deg veien med sitt enorme utvalg av luksuriøs økologisk pleie.

Vi tilbyr produktene fra det velkjente merket til eksklusive priser og gode tilbud, med gratis frakt og rask levering!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.