Dove

Oppdag hvordan Dove forvandler skjønnhetspleie med en bærekraftig tilnærming og innovative produkter. Les mer om Dove ved å klikke her!

28 Produkt(er)

En reise i innovasjon og hudpleie

I en verden der skjønnhetsnormer er i stadig endring, har Dove etablert seg som et varemerke som følger med i timen, men som samtidig driver sin egen stil. Dove fremmer ekte skjønnhet og selvtillit hos menn og kvinner over hele verden. Doves misjon er å revolusjonere oppfatningen av skjønnhet ved å gjøre den til en kilde til selvtillit i stedet for selvkritikk.

Doves fanesaker

Dove ble etablert med en dyp forståelse av skjønnhetens kraft, og har arbeidet utrettelig for å hjelpe kvinner og unge jenter med å bygge opp et positivt selvbilde. Dove Self-Esteem Project har berørt millioner av mennesker over hele verden, endret synet på skjønnhet og styrket enkeltmennesker.

Dove ser inn i en plastfri fremtid

Dove har forpliktet seg til miljøet gjennom ambisiøse mål som fokuserer på bærekraft og plastreduksjon. Med innovative initiativer som plastfri emballasje og resirkulert plast er Dove et banebrytende eksempel på miljøansvar i skjønnhetsindustrien.


Med Doves brede utvalg av produkter finner du garantert noe som faller i din smak

  • Dove Self Tanner: Dove Summer Revived selvbruningskrem er ideell for deg som ønsker en naturlig og jevn glød, samtidig som den gir fuktighet til huden. Dove Tanning Lotion er perfekt for å oppnå et solkysset utseende hele året.
  • Dove Deodoranter: Med et bredt utvalg fra Dove Deo Stick til Dove Deo Spray eller Dove Roll-on, tilbyr Doves deodoranter langvarig beskyttelse og pleie som passer alle hudtyper.
  • Dove Body Lotion: Dove-kremer og -lotions, som Dove Skin Glow, er utviklet for å gi dyp fuktighet og etterlate huden strålende og myk.
  • Dove Shampoo and Conditioner: Dove hårprodukter gir god pleie og næring til håret ditt, slik at det får et sunnere og mer glansfullt utseende.
  • Dove kroppspleie: Dove Shower Gel eller Dove Body Shampoo renser kroppen for smuss og urenheter. Dove håndsåpe har alltid en herlig duft og etterlater huden myk og smidig.

Dove tar samfunnsansvar

Doves engasjement strekker seg lenger enn til produktene. De har et sterkt fokus på samfunnsansvar og jobber for å skape positive endringer gjennom ulike initiativer og kampanjer som fremmer sunn skjønnhetsatferd og miljøbevissthet.

Tips for bruk av Dove hudpleieprodukter:

  1. Eksfolier huden før du bruker Dove Self Tanner for å sikre en jevn påføring
  2. Bruk Dove Deo Stick for langvarig friskhet og pleie hele dagen
  3. Bruk Dove Body Lotion daglig for optimal fuktighet og mykhet
  4. For en forsterket glød, påfør Dove Skin Glow Lotion jevnt over hele kroppen
  5. Bruk Dove Refill Hand Soap til dispenseren din - det er både rimelig og miljøbevisst

Dove har drivkraft

Dove fortsetter å innovere og utvide produktserien for å møte moderne skjønnhetsbehov. Senest har Dove lansert en ny serie med avanserte hudpleieprodukter som kombinerer effektivitet med miljøansvar. Disse nye produktene, som inkluderer avanserte fuktighetskremer og spesialiserte hudbehandlinger, er utviklet for å gi dypere pleie, samtidig som de ivaretar Doves engasjement for kroppsfokus og positivitet. Med fokus på naturlige ingredienser og miljøvennlig emballasje viser Dove nok en gang hvordan selskapet hele tiden streber etter å kombinere kvalitetspleie med etisk ansvar.

Dove - skjønnhetsduen over oss alle

Dove er mer enn bare et skjønnhetsmerke; det er en forkjemper for selvtillit, bærekraft og sosialt ansvar. Med et omfattende utvalg fra Dove Self Tanner til Dove Deo Stick til Dove Skin Glow til Dove Shampoo til Dove Deo Spray, er dette ekstraordinære skjønnhetsmerket et uunnværlig valg for dem som verdsetter kvalitet og etikk i skjønnhetsrutinen sin.


Oppdag hvordan Dove kan forandre din skjønnhetsrutine og bidra til en mer ansvarlig og selvsikker verden. Kjøp Dove skjønnhetspleie hos Med24.dk!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.