Dermalogica

Dermalogica

Dermalogica er en serie effektive hudpleieprodukter utviklet i samarbeid med profesjonelle hudpleieeksperter. Alle produktene er skånsomme for huden, men har samtidig en effektiv virkning på hudens velvære og funksjon. Les mer om Dermalogica her!

AGE Smart | Body Therapy | Cleansing | Clear Start | Daily Skin Health | Powerbright TRx | Ultracalming

104 Produkt(er)

Dermalogica – fra drøm til globalt hudpleiemerke

Rundt bilde - Kvinne smører krem i ansiktet

Dermalogica er et amerikansk hudpleiemerke som ble grunnlagt i 1986 av Jane Wurwand. Wurwands visjon var å skape hudpleie basert på kunnskap og ekspertise. Hun grunnla derfor The International Dermal Institute (IDI), som tilbyr etterutdanning for hudpleiere. I dag er IDI verdens ledende utdanningssenter for profesjonelle hudpleiere.

Dermalogicas hudpleieprodukter er utviklet for å forbedre hudens helse og er derfor skreddersydd for å imøtekomme hudens unike behov og bekymringer – for ingen hud er lik.

Helt siden starten har Dermalogica hatt en klar visjon om å tilby kunder og kosmetologer de beste hudpleieproduktene for å nå målet om å sikre sunn hud for alle. Dermalogica utdanner nå kosmetologer over hele verden i hudpleieproduktene sine. Som et resultat av dette har Dermalogica blitt et av favorittvalgene blant hudpleieeksperter over hele verden og anbefales oftere enn noe annet tilgjengelig produkt.

Dermalogica-veiledning fra eksperter

Du sikrer at du alltid får den beste servicen når du kjøper Dermalogica hos Med24, da vi har utdannede eksperter. På denne måten sikrer du at veiledningen du får, kommer fra kunnskapsrike rådgivere som har fått opplæring i Dermalogicas produkter. Med24 er blant de norske nettbutikkene som kan kalle seg autorisert Dermalogica-forhandler, og det er vi veldig stolte av!Profesjonell hudpleie med Dermalogica

Dermalogica har produsert mange forskjellige produkter som alle vil forbedre kvaliteten på huden din. Alle Dermalogica-produktene er gode, og hvilket Dermalogica-produkt som passer best for deg, avhenger av hvilke hudproblemer og hvilken hudtype du har.

Dermalogica har utviklet flere ulike produktserier, slik at du enkelt kan finne det perfekte produktet for din hud. Hver serie har sin egen farge, og du kan utforske og lese mer om de ulike Dermalogica-produktseriene nedenfor.

 • Age Smart: En serie for deg som ønsker å redusere fine linjer og rynker for en vakker og ungdommelig glød.
 • Active Clearing: For voksne som sliter med uren hud. Bidrar til å behandle, rense og forebygge voksenakne.
 • Biolumin-C: En serie som virkelig gir huden din en vitamin C-boost. C-vitamin i hudpleie er blant annet kjent for å stimulere kollagendannelsen og fremme cellefornyelsen.
 • Clear Start: En komplett løsning for ung hud som fokuserer på de hudproblemene som typisk oppstår i tenårene.
 • Ultracalming: Serien for deg med sensitiv og irritert hud. Ultracalming virker beroligende og lindrende på sensitiv hud.
 • Powerbright trx: Fokuserer på pigmentforandringer og arbeider for å lysne huden for å gi en jevnere hudtone.
 • Body Collection: Kroppen din fortjener like mye oppmerksomhet som ansiktet. Derfor har Dermalogica utviklet en kroppspleieserie som pleier, nærer og beskytter kroppen.


Kundefavoritter fra Dermalogica

Nedenfor finner du flere av våre kunders Dermalogica-favoritter, og hvem vet, kanskje du også finner dine?

Dermalogica Skin Smoothing Cream

Takket være et avansert kompleks tilføres huden konstant fuktighet i opptil 48 timer. Dette bidrar til å forhindre fuktighetstap og beskytte hudens naturlige lipidbarriere. Dermalogica Skin Smoothing Cream har en lett-medium konsistens med planteekstrakter som beroliger huden.

Dermalogica Intensive Moisture Balance

Dermalogica Intensive Moisture Balance er spesielt utviklet for tørr hud og bidrar til å gjenopprette fuktighetsbalansen og redusere fine linjer og rynker. Dermalogica Intensive Moisture Balance er ekstremt nærende og bidrar til å holde huden smidig og elastisk.

Dermalogica Daily Microfoliant

Dette er et svært mildt eksfolierende pulver basert på ris. Dermalogica Daily Microfoliant er så skånsom at den kan brukes på alle hudtyper hver dag, med unntak av ekstremt sensitiv hud. Dermalogica Daily Microfoliant fjerner skånsomt døde hudceller og etterlater huden myk og strålende.

Dermalogica Active Moist

Denne kremen er en fantastisk fuktighetskrem som motvirker uttørking av huden. Den har en lett, oljefri konsistens og kan også brukes om natten. Dermalogica Active Moist inneholder ingredienser som virker beroligende og fuktighetsbevarende på huden.

Dermalogica Special Cleansing Gel

Denne rensen er en såpefri, skummende gel som effektivt fjerner smuss og skitt uten å tørke ut huden. Huden etterlates ren, myk og klar til å absorbere den påfølgende kremen eller serumet. Dermalogica Special Cleansing Gel kan brukes til alle hudtyper.Rundt bilde - Age smart-serien med produkter fra Dermalogica

Dermalogica går den bærekraftige veien

I tillegg til å produsere hudpleieprodukter av høy kvalitet er Dermalogica også opptatt av bærekraft. De er bevisste på hva de gjør og hvordan de best kan skape den beste hudpleien samtidig som de tar vare på planeten vår.

Dermalogica er også stolt av å ta mange bærekraftige valg, blant annet:

 • Cruelty-Free – anerkjent av PETA og Leaping Bunny
 • Sertifisert vegansk – med unntak av 3 produkter
 • Ingen kunstige dufter eller farger
 • FSC-sertifisert
 • Produktserie uten irriterende ingredienser

Dermalogica er ikke bare det beste valget for huden vår, men også det beste valget for planeten vår.


Med Dermalogica får du trygg og effektiv dermatologisk hudpleie for alle hudtyper og hudutfordringer. Prøv produktene til en god pris hos Med24.no!


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.