Derma


Dermas hudpleieserie består av fem serier: Derma Family, Woman, Man, Baby, Eco og DermaSun. Uansett kategori har alle Dermas hudpleieprodukter én ting til felles. De inneholder ingen fargestoffer, ingen parfyme og ingen hormonforstyrrende stoffer. Det betyr imidlertid ikke at Derma er mindre effektive. Kunsten er å utvikle hudpleieprodukter som ikke inneholder skadelige stoffer, men som likevel er effektive. Og det er nettopp det Derma gjør.


Derma Family | Derma Sun | Derma Eco Baby | Derma Man | Derma Eco

68 Produkt(er)

Historien bak Derma

Som forbrukere står vi overfor mange valgmuligheter, samtidig som vi må stille krav til produktene vi bruker. Vi vil ta vare på oss selv og ikke utsettes for unødvendige eller farlige tilsetningsstoffer. Vi ønsker å være sunne og velpleide – både innvendig og utvendig. Men finnes det noen merker som kan oppfylle de ønskene vi som forbrukere er ute etter?

I 2006 ble Derma lansert. De ønsket å skape sunne og miljøvennlige hudpleieprodukter for kroppen. Deres første hudpleieserie ble raskt en suksess og fikk Astma-Allergi Danmark-merket, Svanemerket og senere den økologiske Ecocert-sertifiseringen. Men det beste slutter ikke her! Derma inneholder verken parabener, parfyme eller fargestoffer, noe som gjør produktene til et sunt og miljøvennlig valg for kroppen din.

Derma – for hudens helse

Hudpleieserien består av fem serier: Derma Family, Woman, Man, Baby, Eco og Sun. Seriene dekker hele hudpleiekategorien, så du finner alt fra håndsprit til krem. Alle Dermas hudpleieprodukter har én ting til felles. De inneholder verken parfyme, fargestoffer eller hormonforstyrrende stoffer som påvirker deg negativt. Man skulle kanskje tro at det går på bekostning av produktenes effektivitet, men Derma har gjort det umulige mulig og skapt effektive hudpleieprodukter helt uten skadelige stoffer.

Hvilke produkter tilbyr Derma?

Derma tilbyr et bredt utvalg av miljøvennlige hudpleieprodukter med flott design og høy kvalitet. Produktene er utviklet med hjertet på rett sted for å skape miljøvennlige produkter som gjennomsnittsforbrukeren har råd til. Blant produktene finner du Derma-krem, sjampo, lotion, hånddesinfeksjon, voks med mer. I kategorien "body lotion" finner du Derma Family Body Lotion, som er en mild og mykgjørende body lotion som gjenoppretter hudens myke tekstur.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.