Depend


Med Depend får du alltid vakre vipper, bryn og negler, og du er sikker på at du får et flott resultat hver gang. Les mer om Depend her!

336 Produkt(er)

Om Depend Cosmetics

Depend ble grunnlagt i 1952 i Halmstad av Viggo Cedergren og var på den tiden et av de ledende hud- og hårpleiemerkene på det svenske markedet.

På 1990-tallet førte endringer i selskapets fokus til utviklingen av en helt ny produktkategori - negler og neglepleie. Dette skulle vise seg å sette Depend på kartet i kosmetikkbransjen.

Den dag i dag har Depends fokus på øyne og negler. De har et bredt utvalg av neglelakker og alt du trenger for å farge bryn og vipper.

Depend står selv for produksjonen, som foregår både i Sverige og Indonesia.


Depend neglelakk

Neglelakk er et tilbehør som kan gjøre så mye for et enkelt antrekk. Du kan bruke ville farger, glitter eller perlemor, som alle kan sette prikken over i-en på looken din. Depends neglelakker finnes i en rekke flotte farger som alle har sin egen karakter og bidrar til å fullføre looken din.

I Depends sortiment finnes det ulike neglelakk-serier avhengig av hva du ønsker at neglelakken skal gjøre for deg. Alle neglelakkseriene fra Depend har et bredt utvalg av farger, slik at du kan finne den som passer til humøret ditt.

Depend 7 dager

7 day er en blanding av en vanlig neglelakk og en gellakk, også kjent som en hybridlakk. Denne varianten gir en vakker glans, kort tørketid og en holdbarhet som sikrer vakre negler i opptil 7 dager. Med Depend 7 day trenger du ingen UV/LED-lampe. Neglelakken tørker av seg selv, akkurat som vanlig neglelakk. Resultatet er vakre negler med geléfinish.

Depend Gel iQ

Med Depend Gel iQ kan du ha vakre negler i opptil 14 dager. Gel iQ må herdes i en UV/LED-lampe, noe som gjør den mer fyldig og holdbar enn vanlig neglelakk. I 5 enkle trinn kan du oppnå et vakkert, glansfullt og langvarig resultat. Det er ikke nødvendig å forberede neglene, det er bare å file neglene til ønsket form og rengjøre overflaten lett med en mild forrens.

Depend minilak O2

Med Depends minilakk O2 får du en klassisk god neglelakk, men med en unik patentert formel som gjør at 30 % mer oksygen når neglen enn gjennom vanlig neglelakk. Depends minilakker er inndelt i et system slik at du enkelt kan se om fargen har høy dekning, er halvdekkende eller transparent.


Depend vippe- og øyenbrynsfarge

Med Depend vippe- og brynfarge kan du enkelt få friske øyne uten behov for sminke. Depend er svært kjent for sine vippe- og brynfarger, som enkelt hjelper deg med å få vakre, definerte bryn og vipper. Her finner du farger som kan brukes på både bryn og vipper, og farger som bare kan brukes på brynene. Hvis du farger vipper og bryn regelmessig, er du alltid garantert å våkne opp med vakre, definerte øyne.

Fargene er tilgjengelige i:

  • Brun
  • Mørk brun
  • Brun/svart
  • Svart/svart

Resultatene varer i opptil 6 uker.


Depend vipper

Hvis dine egne vipper ikke har den lengden eller det volumet du ønsker, eller hvis du vil ha en ekstra wow-effekt, kan du bruke Depend-vipper. Disse kunstige vippene finnes i mange varianter, slik at du kan få akkurat de vippene du ønsker.

Det finnes både naturlige vipper som gir en fin og enkel look som kan brukes til både hverdag og fest. Men du finner også mer dramatiske vipper som gjør øynene dine og utseendet mer slående til festlige anledninger.

Depends kunstige vipper er fleksible og enkle å påføre med det medfølgende vippelimet. Du kan enkelt klippe av strimmelen som vippene er festet til, slik at de får riktig lengde for ditt øye. I sortimentet finner du både hele vipper med ulike looks, men også buketter som kan påføres enkeltvis der du ønsker ekstra fylde og lengde.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.