COSRX

COSRX er ikke bare koreansk hudpleie - det er et løfte om kvalitet, innovasjon og, fremfor alt, synlige resultater. Les mer om COSRX her!

59 Produkt(er)
 Rundt bilde - COSRX Vitamin C serum

COSRX - revolusjonerende koreansk hudpleie

Når det gjelder hudpleie, er kvalitet og innovasjon to av nøkkelordene. På dette området står COSRX som et av de fremste merkene når det gjelder koreansk hudpleie. Fra deres AHA / BHA-hudplejeprodukter til deres avanserte Snail Mucin-serie setter COSRX nye standarder for hva som er mulig innen moderne hudpleie.

Med hudvennlige ingredienser som lindrer irritert hud, vil COSRX hjelpe huden din å finne balanse og gi deg den målrettede hudpleien du trenger.


De banebrytende ingrediensene i COSRX

COSRX bruker aktive ingredienser for å sikre at deres hudpleie er så effektiv som mulig.

Retinol

Dette er en form for vitamin A, som er en kraftig ingrediens kjent for sine anti-aldringsegenskaper. Retinol akselererer cellefornyelsen og kan dermed redusere synligheten av fine linjer og rynker. I tillegg er retinol effektiv i behandlingen av akne, da det hjelper med å rense porene og redusere utbrudd. COSRX bruker retinol i en stabil og hudvennlig form, som minimerer irritasjon, samtidig som du får alle fordelene av denne effektive ingrediensen. Her finner du:

 • COSRX The Retinol 0,5 Oil

Salicylsyre (BHA)

For de med akne tendenser, er salicylsyre et mirakelmiddel. COSRX's bruk av BHA (Beta Hydroxy Acid) i sine produkter sikrer dyprens av porene og gir dermed en klarere og mer jevn hud. Her finner du:

 • COSRX BHA Blackhead Power Liquid
 • COSRX Refresh AHA BHA Vitamin C Daily Toner
 • COSRX AHA/BHA Clarifying Treatment Toner

Snail Mucin

Ja, du leste riktig. COSRX har spesialisert seg i å utnytte snegleslimets regenererende egenskaper. Dette bidrar til fornyelse av hudcellene og gir en synlig yngre og friskere hud.

 • COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence
 • COSRX Avansert Snail 92 All In One Cream


 Rundt bilde - COSRX Advanced Snail Mucin Essence

COSRX Snail Mucin hudpleie

COSRX er spesielt kjent for deres serie med Snail Mucin (snegleslim). Akkurat som det beskytter sneglens hud og fukter den slik at den unngår å tørke ut, kan snegleslim gjøre det samme for vår hud. I tillegg til å beskytte og holde på fuktigheten, lindrer det også irritert hud, reduserer rødhet og ujevnheter, reduserer pigmentforandringer, og som om dette ikke var nok, er snegleslim også en svært effektiv anti-age ingrediens. Så det er ikke rart at så mange allerede er så begeistret for COSRX Snail Mucin skincare.

COSRX Advanced Snail Mucin 96 Power Essence

Advanced Snail 96 Mucin Power Essence er produktet fra COSRX som inneholder den høyeste konsentrasjonen av snegleslim som holder huden din fuktig hele dagen. Konsistensen er lett, så den absorberes raskt i huden og gir glød fra innsiden. Advanced Snail 96 Mucin Power Essence hjelper til med å:

 • Reduser mørke flekker
 • Forbedre hudens overflatestruktur
 • Gi effektiv anti-aldring
 • Gi intens fuktighet

Du bruker COSRX Advanced Snail Mucin 96 Power Essence for rensing og toning. Påfør en liten mengde over hele ansiktet, og klapp deretter forsiktig med fingrene for å hjelpe med absorpsjonen. Du kan nå gå videre til neste trinn i din daglige hudpleierutine.

COSRX Advanced Snail 92 All in ett krem

Som navnet antyder, er dette et meget allsidig krem. Tørr hudtype kan bruke det som et krem-teksturert serum, da denne hudtypen kanskje ikke vil føle kremen fuktig nok. Normale og fettete hudtyper kan bruke den som en vanlig fuktighetskrem. All in one krem kan brukes både morgen og kveld, det anbefales imidlertid å bruke solfaktor ovenpå i dagtimer. COSRX Advanced Snail 92 All in one krem:

 • Gir en fuktighetsgivende og plumpende effekt
 • Hjelper med å reparere skadet hud
 • Er langtidsfuktende


En daglig hudpleierutine med COSRX

COSRX produserer et bredt utvalg av fantastiske hudpleieprodukter som du kan velge fra, avhengig av hva huden din trenger. Heldigvis kan du enkelt tilpasse rutinen din slik at den passer for deg og din hudtype.

 • Rensing: Begynn med å bruke COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser for å fjerne smuss og makeup.
 • Eksfoliering: Bruk COSRX One Step Original Clear Pad for en lett og effektiv eksfoliering. Disse padsene inneholder salisylsyre som hjelper med å fjerne døde hudceller og rense porene.
 • Toner: Bruk COSRX AHA/BHA Clarifying Treatment Toner. Denne toneren hjelper med å balansere hudens pH-verdi og forberede den for de neste trinnene i hudpleierutinen din.
 • Essens: Påfør et lag med COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence. Denne essensen inneholder snegleslim som gir optimal hydrering av huden.
 • Serum: For et målrettet trinn kan du bruke COSRX Triple C Lightning Liquid. Dette serumet er fylt med aktive ingredienser som C-vitamin som hjelper til å lysne huden og redusere tegn på aldring.
 • Ansiktskrem: Til daglig kan du bruke COSRX Oil-Free Ultra-Moisturizing Lotion, og om natten kan du bytte til COSRX Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask for en mer intens fuktbehandling.
 • Solbeskyttelse: Avslutt med COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF50 PA+++. Denne solkremen tilbyr bredspektret UVA- og UVB-beskyttelse, og er beriket med aloe vera for å holde huden hydrert.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.