Coola


Coola-produktene er fulle av vitaminer, antioksidanter og essensielle fettsyrer. Coola er opptil 97 % økologisk og inneholder helt ferske og naturlige ingredienser. Huden pleies, fuktes og beskyttes av de beste ekstraktene og oljene fra naturen. Alle produktene er laget uten bruk av aminobenzosyre, parabener eller ftalater.

39 Produkt(er)

COOLA – solkrem med naturlig kraft og beskyttelse

Hvis du kjenner til COOLA, så kjenner du dem helt sikkert for deres fantastiske solbeskyttelse. Men når det kommer til solbeskyttelse, er ikke COOLA bare et merke, det er en manifestasjon av naturens kraft. Hos COOLA tror de på å skape solbeskyttelsesprodukter som ikke bare beskytter, men også nærer huden din ved hjelp av naturens egne gaver.

COOLA tilbyr deg solprodukter av høyeste kvalitet som både beskytter og pleier huden din. Deres solprodukter kombinerer naturlige ingredienser med avansert teknologi for å skape den perfekte balansen mellom solbeskyttelse og hudpleie. Så med deres innovative sortiment sørger COOLA for å imøtekomme dine behov på best mulig måte.COOLA – mye mer enn solkrem

COOLA er dedikert til å tilby deg solprodukter som sørger for å holde deg beskyttet i solen. I tillegg produserer de også hudpleie og selvbruning av høyeste kvalitet som er skånsomme mot huden din og miljøet. Så uansett om du ønsker effektiv solbeskyttelse, en naturlig solbrun glød eller omfattende hudpleie, vil COOLA hjelpe deg å oppnå dette.

Selvbrunere for en naturlig og strålende glød

Ønsker du en solbrun glød uten å utsette huden din for skadelige UV-stråler? Da vil COOLAs selvbrunere være det perfekte valget for deg. Deres selvbrunere er spesielt utviklet for å gi deg en naturlig og jevn farge, uten at du trenger å utsette deg for solen. De er enkle å bruke og gir deg en vakker og strålende glød hele året. I deres sortiment finner du forskjellige typer, alt etter hva du liker, samt applikatorer for å få en sømløs og stripefri påføring av selvbruning.

Hudpleieprodukter for en sunn og strålende hud

I tillegg til solbeskyttelsesprodukter og selvbruning tilbyr COOLA også et bredt utvalg av hudpleieprodukter. Deres hudpleiesortiment er designet for å pleie og forbedre huden din i dybden. Hos COOLA bruker de naturlige ingredienser som antioksidantrike ekstrakter, fuktighetsgivende oljer og vitaminer for å gi huden din optimal næring og beskyttelse.

Hudpleien deres inkluderer dag- og nattkrem, øyekrem, face mists og mye mer. Uansett om du har tørr, fet eller moden hud, har COOLA hudpleie som kan imøtekomme dine behov. Deres hudpleieprodukter er skapt med omtanke for din huds helse og vil hjelpe deg med å oppnå en mer strålende og velpleid hud.COOLA tar ikke bare vare på deg, men også miljøet

Hos COOLA er de engasjert i å levere produkter som ikke bare er gode for deg, men også for planeten vår. Derfor er de veldig oppmerksomme på gjenbruk, og gjør det de kan for å gjenbruke de ressursene som de får fra naturen. Dette gjelder både deres produksjonsmetoder og emballasjen som sendes ut til kunder.

Deres mål er å gi deg de beste hudpleieproduktene, enten det er solkrem, selvbruning eller hudpleie, samtidig som de opprettholder forpliktelsen om å ta vare på jorda vår. De har blant annet oppnådd å bruke 30% mindre plast i emballasjen sin, og sparer dermed massevis av ressurser i produksjonen.

Produktene deres er også veganske og dyrevennlige, da god dyrevelferd er en stor prioritet hos COOLA.Beskytt og plei huden din med COOLAs skjønnhetsprodukter av høyeste kvalitet. Uansett om du leter etter en solkrem for daglig bruk, en vannfast solspray for strandturen, en solstift for å holde leppene dine beskyttet, selvbruning eller hudpleie, har COOLA det perfekte produktet for deg!


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.